Najstaršie aerobikové štúdio v Trnave oslavuje

Ostatné športy

Aerobik štúdio No.1 organizuje pri príležitosti svojich 15. narodenín tradičné podujatie Športom proti drogám.

V Mestskej športovej hale sa v sobotu 5.2. od 9. h bude v dvoch sálach cvičiť aerobik, tae-bo, zumba, posilňovacie cvičenia, pilates, power joga aj cvičenia proti bolesti chrbta a kĺbov. Precvičovať budú Mirka Čaklovičová, Renáta a Vojtech Hlavnovci a ostatní inštruktori štúdia. Hosťom podujatia bude Ildikó Soókyová. Prezentácia záujemcov sa uskutoční hodinu pred začiatkom.

31. 01. 2011 13:38

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Krasokorčuliarky potvrdili stúpajúci formu

Krasokorčuliarky potvrdili stúpajúci formu

Trnavské pretekárky sa predstavili na dvoch súťažiach. Najprv na medzinárodnej Veľkej cene Liptova v Liptovskom Mikuláši, kde dosiahli výborné výsledky.

15.02. 2011, 21:47

Squashové nádeje bojovali v Prahe

Squashové nádeje bojovali v Prahe

Squash postupne získava na popularite už aj v Trnave. Štvorica juniorov z ŠK Squash Trnava sa predstavila cez víkend na kvalitne obsadenom turnaji Czech Squash Junior Open. Na medailové pozície síce nesiahli, no predviedli dobré výkony.

24.01. 2011, 16:03

V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

Mariášový klub v Dolnom Lopašove zorganizoval 11. ročník tradičného turnaja. V miestnom kultúrnom dome sa predstavilo 111 hráčov, o ktorých stravu sa celodenne starali Danka Vlkovičová a Danka Zemková.

08.03. 2011, 11:07

VIDEO: V Trnave strieľal góly Ronaldo

VIDEO: V Trnave strieľal góly Ronaldo

Záľuba z mladosti ich neopúšťa ani po päťdesiatich rokoch. Partia spolužiakov, spoluhráčov a hlavne veľkých priateľov sa doteraz venuje gombíkovému futbalu. Dokonca cez jarmočný víkend zorganizovali v tejto stolovej hre majstrovstvá sveta.

10.01. 2011, 12:49