Špeciálny implantát pre operovaného Repu

Futsal

Špeciálny implantát pre operovaného Repu

Gólman trnavskej Mimy Dalibor Repa pôjde už zajtra pod skalpel. Dnes v nitrianskej nemocnici absolvoval predoperačné vyšetrenia.

Dalibora Repu čakajú dlhé týždne liečby. Foto: Lukáš Grinaj
„Akurát idem z CT. A potom už domov. V nemocnici sa mám hlásiť zajtra ráno na pol ôsmu,“ začal rozprávať so sklesnutým hlasom. „Doterajšie vyšetrenia ukázali, že mám potrhané úpony a vôbec to nevyzerá dobre. Liečenie by sa mohlo natiahnuť aj na tri mesiace.“ Dobrou správou je, že zajtra by mali doviezť do nemocnice špeciálny implantát, ktorý by potrhané úpony udržal pokope. „Len čo implantát príde, začnú ma operovať. S ním by sa vraj rekonvalescencie mohla skrátiť na šesť, maximálne osem týždňov. Dopredu nikto nevie, koľko presne to potrvá.“ Futsaloví fanúšikovia veria, že to bude ešte kratšie.

 

31. 01. 2011 14:37

Ďalšie z kategórie Futsal

Dve zbytočné kontumačné prehry

Dve zbytočné kontumačné prehry

Nový rok odštartovali okresní futsalisti dohrávaným 4. kolom. Z výsledkov zaujalo najmä nečakané zakopnutie Družbanov s Dynamom. Dve stretnutia mali dohru za zeleným stolom pre neoprávnený štart hráčov.

16.01. 2011, 00:06

Mimáci súboj s Kompletom nepodceňujú

Mimáci súboj s Kompletom nepodceňujú

Futsalovú Mimu Trnava čaká v piatok 4. marca súboj 1. kola Slovenského pohára s Kompletom Hrnčiarovce. Zápas má výkop o 19. h v hale v Hrnčiarovciach. Mimáci sa v zápase budú musieť zaobísť bez služieb zraneného kapitána Petra Sládečka.

02.03. 2011, 00:00

Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Dalibor Repa je už v domácom liečení. Zvrchu má na ramene rez. V tejto oblasti mu prevŕtali kľúčnu kosť a vložili špeciálny implantát na upevnenie dotrhaných úponov.

05.02. 2011, 17:27

Chytať bude Repa

Futsalová reprezentácia Slovenska sa dnes 21. januára predstaví v prípravnom medzištátnom zápase v Mestskej športovej hale v Trnave. O 19.30 h nastúpi proti výberu Slovinska.

21.01. 2011, 11:27