Thaiboxer Janči na čele európskej tabuľky

Bojové športy

Pretekár Raptors Trnava Matúš Janči aj v 4. kole euroligy v muaythai potvrdil svoju skvelú formu.

V Banskej Bystrici vyhral zverenec trénera Adriána Polakoviča bez problémov svoj zápas a vedie s 50 bodmi tabuľku Európskej ligy muaythai do 71 kg. Aj ostatní pretekári Raptors sa pripravujú na marcové preteky Slovak Open v kickboxe, kde sa predstavia v disciplíne K1 Rules.

 
 

31. 01. 2011 19:13

Ďalšie z kategórie Bojové športy

Hačkovci majú bojové športy v génoch

Hačkovci majú bojové športy v génoch

Karatisti Slovšportu Trnava sa predstavili v 1. kole Slovenského pohára detí a mládeže v Žiline. Prvé tri miesta v pohári sú hodnotené bodmi, ktoré sa spočívajú z troch kôl, z ktorých vzíde konečný víťaz každej kategórie.

01.03. 2011, 18:04

Majster pästiarskych rukavíc

Majster pästiarskych rukavíc

„Box nie je šport pre slabochov, čo v ňom chceli najsť únik. Kto sa pustil do tréningu potrebuje práve naopak: rýchlosť, vytrvalosť, silu, obratnosť a odvahu. Kto vydrží tréning spozná samého seba, svoje dobré i zlé vlastnosti,“ tvrdil Gene Tunney, šampión ťažkej váhy tridsiatych rokov minulého storočia, vyzývateľ a víťaz nad svetoznámym Jackom Dempseym.

10.01. 2011, 01:23

Najmladší karatisti Slovšportu pri premiére zvíťazili

Najmladší karatisti Slovšportu pri premiére zvíťazili

Pretekári Karate Klubu Slovšport Trnava sa predstavili v 3. kole Bratislavského pohára AKB vo všetkých vekových a hmotnostných kategóriách.

15.02. 2011, 15:01

Thaiboxer Janči opäť suverénne zvíťazil

Pretekári Raptors Trnava sa zúčastnili na 5. kole Európskej muaythai ligy v Nemeckej. Bojovalo sa s plnými thajskými pravidlami na kolená aj lakte.

08.03. 2011, 15:25