Bomba! Kopúnek si zahrá taliansku ligu za Bari!

FC Spartak Trnava

Bomba! Kopúnek si zahrá taliansku ligu za Bari!

V Trnave vybuchla bomba! Futbalová a prestupová. Kamil Kopúnek mieri do Bari. Bývalý kapitán trnavského Spartaka sa dohodol na angažmáne s účastníkom talianskej Serie A. Kontrakt znie do konca tohto súťažného ročníka.

Kamil Kopúnek nohou zo súboja neuhne. Dôraz mu pomohol k sláve i na svetovom šampionáte v Afrike. Foto: Peter Kollár

 

„Odchádzam už v utorok 1. februára ráno,“ zvestoval nám v telefonickom rozhovore Kamil Kopúnek. „Všetko sa zomlelo takpovediac o päť minút dvanásť. Do Talianska sa veľmi teším, je to predsa jedna z najkvalitnejších súťaží na svete,“ pokračoval nadšeným hlasom.

„Verím, že sa presadím do zostavy. Teším sa na duely so skvelými mužstvami. Vo štvrtok hrá Bari s Interom Miláno, v tejto chvíli neviem, či sa dostanem na súpisku, bolo by to však skvelé,“ pokračoval Kamil.

Veľkým Kamilovým futbalovým vzorom je Genaro Gattuso, defenzívny štít AC Miláno. „Na šampionáte v Afrike sme si proti sebe nezahrali, pretože v čase, keď som prišiel na trávnik, už bol vystriedaný. Potešilo by ma, keby som nastúpil proti nemu v lige,“ dodal bývalý kapitán andelov, ktorý mal ponuky aj z Ruska a od trénera Jána Kociána z Číny, uprednostnil však taliansku možnosť.

Aktuálne patrí Bari posledná priečka tabuľky. Z 22 odohraných kôl získalo iba 14 bodov, na Bresciu má štvorbodovú stratu.

31. 01. 2011 20:55

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Dva góly Tomačeka prispeli k víťazstvu

Spartak zatiaľ v príprave nepozná premožiteľa. Vyhral i na sústredení v Piešťanoch proti kombinovanému tímu súpera.

19.01. 2011, 22:15

Slovan nás prevýšil v zálohe, tvrdí po prehre v derby tréner Radolský

Slovan nás prevýšil v zálohe, tvrdí po prehre v derby tréner Radolský

Spartak prehral derby. Slovanu Bratislava podľahli zverenci Dušana Radolského 1:3. Belasí sa predstavili proti zraneniami oklieštenej jedenástke Trnavy vo vynikajúcej forme. Od úvodu spôsobovali poriadny prievan v trnavskej obrane. Paradoxne, skórovať sa podarilo ako prvým andelom.

25.02. 2011, 21:06

Raška bonzol princa Krasoňa

Raška bonzol princa Krasoňa

S kapitánom Spartaka Martinom Raškom sme sa pozreli na kondičné sústredenie mužstva v Piešťanoch z inej strany. Brankár Spartaka svojich spoluhráčov nešetril. S humorom a nadsádzkou odpovedal na otázky, kto z mužstva je najväčší...

21.01. 2011, 10:07

Odozva na Senicu

Po októbrovom zápase Corgoň ligy Senica – Spartak sa veľa hovorilo o výtržnostiach fanúšikov. Bezpečnostné zložky s odstupom času odhalili konkrétnych vinníkov, ktorí aj dostali tresty.

12.01. 2011, 12:06