Dvanásť, ale nielen do tucta

Ostatné športy

Dvanásť, ale nielen do tucta

Dvanásťčlenná krasokorčuliarska výprava z Trnavy (jesenásť dievčat a jeden chlapec) sa predviedla na pretekoch v Novom Meste nad Váhom. V kategórii junioriek obsadila v konkurencii ôsmich súťažiacich Erika Viteková druhé miesto.

Tréner Bokor so svojimi najmladšími zverenkami. Foto: archív Miroslava Bokora

„Vytvorila si osobný rekord 91,29 bodu. Je to jej najlepší výkon v sezóne,“ povedal tréner Miroslav Bokor. Michaela Bohúnová skončila v tej istej kategórii tretia s osobným rekordom 85,38 bodu. „Som presvedčený o tom, že v jej prípade sa dá ešte posúvať smerom hore,“ uviedol Bokor. Sklamaním bolo piate miesto Kristíny Poláčkovej. „Už v krátkom programe sa dopustila veľkých chýb. Aj keď vo voľnej jazde výrazne zlepšila svoj výkon, náskok súperiek už nedokázala dohnať.“ Lucia Poláčková skončila až siedma. „Jej tréningové výkony hovorili o niečom inom,“ netajil sklamanie za oboch tréner.

Medzi staršími žiačkami skončila Kristína Čaplová po bojovnom výkone piata. O dve priečky nižšie sa umiestnila Kristína Bíliková. V kategórii mladších žiačok predviedla Miroslava Magulová siedmy najlepší výkon, Timea Študencova ôsmy a naznačili, že sa s nimi môže počítať pred blížiacimi sa majstrovstvami Slovenska. V starších nádejach bezchybnou jazdou vyhrala Michaela Čaplová. Ziskom 41,69 bodu si vytvorila svoje bodové maximum. Medzi chlapcami zvíťazil Simon Fukas.
Medzi mladšími nádejami obsadila Patrícia Gálová deviate miesto a Katarína Kleštincová skončila dvadsiata tretia.

01. 02. 2011 11:54

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

V Košolnianskej interlige všetko po starom

Košolnianska futbalová interliga je aj po 12. kole bez zmien. Vedúcim celkom je naďalej Mzp 11, ktoré drví svojich súperov dvojcifernými výsledkami.

25.01. 2011, 12:00

Obdivuje schopnosti Armstronga

Obdivuje schopnosti Armstronga

V Trnave vyrastá nádej slovenskej cyklistiky. Ľuboš Malovec je už vo veku šestnásť rokov päťnásobným majstrom Slovenska na dráhe v kategórii kadetov. Prepracoval sa i do slovenskej reprezentácie, na pretekoch v Pinkafelde si obliekol modrý trikot pre najlepšieho pretekára v bodovacej súťaži.

10.01. 2011, 00:18

Peko na olympijskej pôde

Peko na olympijskej pôde

Maďarská Tata hostila 7. – 9. januára v priestoroch Olympijského tréningového centra mladých stolných tenistov z celej Európy. Tí sa stretli na turnaji Tata Mini Cadet Open 2011.

12.01. 2011, 13:03

KHL definitívne uzavrela sezónu oceňovaním

KHL definitívne uzavrela sezónu oceňovaním

Kátlovská hokejbalová liga sa síce už pred niekoľkými týždňami skončila, ale len nedávno došlo aj k jej slávnostnému vyhodnoteniu. Obhajcami 22. ročníka KHL bolo družstvo HC 12 Amateurs. Z rúk jeho kapitána Alana Uváčka prešiel putovný pohár k družstvu Rangers of the Doom, ktoré sa víťazom ligy stalo opäť po roku.

07.03. 2011, 19:58