Skúšajú posily

Krajské súťaže

Skúšajú posily

Proti Siladiciam dali Horses príležitosť viacerým adeptom na štvrtoligový dres.

Šúrovce skúšajú aj Brazílčana Oliveiru z Novej Vsi.
Foto: autor

ŠÚROVCE. V bráne chytal brankár Sameh Nawar (Egypt), na poste stopéra sa objavil Martin Adamec (Rakúsko), v zálohe Brazílčan Oliveira (Nová Ves nad Váhom) a v útoku bývalý spartakovec Emil Ivanič. Po zmene strán dostal príležitosť útočník Martin Kočiš (Spartak B). „Všetci sú v klube na skúške, o tom koho angažujeme sa rozhodneme asi až v januári,“ povedal generálny manažér Pavel Čechovič. Hosťovania sa v Šúrovciach končia Hološkovi, Greguškovi a Vidovi. Ani jeden z nich pravdepodobne v tíme nebude pokračovať.

30. 11. 2010 11:38

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

PIEŠŤANY – Treťoligista už zarezáva pod taktovkou nového trénera Tibora Jančulu. Pre bývalého slovenského futbalového reprezentanta je to prvá vážna trénerská zastávka v kariére.

24.01. 2011, 20:56

4. liga SZ: Šúrovce vkročili do jari víťazstvom v Partizánskom

Šúrovciam vstup do jarnej časti štvrtej ligy vyšiel bodovo podľa predstáv. Na ihrisku Partizánskeho vydreli tesné, ale cenné víťazstvo 1:0. Gól strelil obranca Lalík.

12.03. 2011, 16:28

Otužilci z Križovian si vyskúšali aj studené more.

Otužilci z Križovian si vyskúšali aj studené more.

KRIŽOVANY / ANTALYA - Kondičné sústredenie účastníka piatej ligy západ sa dostáva do svojho záveru. Tím už odohral oba prípravné zápasy a v stredu sa vráti domov na Slovensko.

08.02. 2011, 00:00

Prídu Piešťany o trénera Jančulu?

PIEŠŤANY – Súťažná premiéra sa trénerovi Tiborovi Jančulovi na lavičke Piešťan nevydarila. Jeho zverenci prehrali v Topoľníkoch 0:1. On sám zvažuje odchod z postu.

17.03. 2011, 00:00