V meste ruží vyhral Dvoran

Hlohovec

HLOHOVEC – S 3200 hlasmi sa na prvom mieste umiestnil súčasný zástupca primátora Peter Dvoran. Za ním skončil poslanec mesta aj Trnavského samosprávneho kraja Milan Domaracký. Tretie miesto obsadil Oliver Pestún.

 Peter Dvoran si za jeden z hlavných cieľov svojho programu vytýčil urobiť prvé najdôležitejšie kroky vo vybudovaní obchvatu mesta. „Za štyri roky to nevyriešim, ale aspoň začnem. Závisí to od peňazí, rokovaní a podpory poslancov v zastupiteľstve. Ale mesto sa dá aspoň čiastočne odbremeniť od preťaženej dopravy,“ uviedol. Zastupiteľstvo v novom zložení sa zíde 7. decembra.

23. 12. 2010 10:16

Ďalšie z kategórie Hlohovec

Z chaty ostala len listina

Z chaty ostala len listina

HLOHOVEC - Výstava o poľovníkoch rozpráva smutný príbeh poľovníckej chaty Včela. Keď ju búrali, našli v nej zakladajúcu listinu uloženú v plechovej škatuľke, zaliatej betónom.

03.02. 2011, 12:41

Zmätky pred priecestím

Zmätky pred priecestím

HLOHOVEC - Inak ako katastrofou už vodiči situáciu pred železničným priecestím do novej štvrte nenazývajú. Hlavná cesta sa tu križuje s dvoma vedľajším a po všetkých sa v špičke neustále rútia autá.

26.12. 2010, 09:14

Na diaľnici zhorelo auto, pasažieri sa zachránili

Na diaľnici zhorelo auto, pasažieri sa zachránili

HLOHOVEC - Na ohlasovňu požiarov bol prostredníctvom linky 112 nahlásený požiar osobného automobilu na diaľnici D1 v smere na Trnavu.

18.02. 2011, 18:02

Chystajú výstavbu obchodného centra, ľudia sa obávajú kolapsu dopravy

Chystajú výstavbu obchodného centra, ľudia sa obávajú kolapsu dopravy

HLOHOVEC – Ľudia sa boja, že nová výstavba obchodného centra zhorší už beztak katastrofálnu dopravu pred mestom. Investor má však dve nezávislé štúdie konštatujúce to, že stav by mal zostať rovnaký ako doteraz.

15.03. 2011, 16:17