Akútny nedostatok hráčov v Lovčiciach

Oblastné súťaže

DOLNÉ LOVČICE – Tretí celok III. triedy A môže mať na jar problémy. Káder je primalý na to, aby hrajúci tréner Jozef Rejduga pokojne spával.

„Momentálne chodí na tréningy asi dvanásť hráčov. Keď príde jarná časť a niektorí nebudú môcť pre pracovné povinnosti nastúpiť, môže sa stať, že nás bude na zápase osem.“ Šesťbodová strata na prvý Opoj je zanedbateľná, no s týmto hendikepom sa môže javiť ako neprekonateľná. „Dvom hráčom sa u nás končí hosťovanie a určite odídu. Naopak, iných dvoch chcem vyskúšať. No ešte sa neukázali na tréningu,“ povzdychol si. Jarnú časť začnú Lovčice bez zraneného kapitána Mariána Oberleho, ktorého trápi natrhnutý stehenný sval. „Do obrany by sa nám zišli dvaja hráči. Skúšame aj vlastných odchovancov z dorastu, ale chlapci ešte nedokážu plnohodnotne nahradiť hráčov, ktorí nebudú môcť hrať.“ Lovčice trénujú od 15. januára. Prvý prípravný duel čaká Rejdugových zverencov v sobotu proti Sokolovciam.

01. 02. 2011 15:46

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Prípravné zápasy: Križovany sklamali, Boleráz sa rehabilitoval za Horné Orešany

Hrnčiarovce potvrdili formu aj proti Pavliciam, Horné Orešany zdolali Boleráz, v nedeľu sa však Kittovci výsledkovo rehabilitovali proti Častej. Križovany v druhom polčase prepadli proti Novej Vsi nad Váhom a Modranka podľahla béčku Spartaka. Šúrovce tesne zdolali Veľké Kostoľany, Cífer suverénne Igram. Monitorovali sme prípravné zápasy tímov z regiónu.

27.02. 2011, 22:17

Zimný turnaj ObFZ: Zvončínčania pokorili aj Biely Kostol

Zvončín potvrdil rastúcu formu a zvíťazil aj v druhom kole Zimného turnaja LEGEA 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava. Biely Kostol pokračuje v streleckých suchotách, v dvoch stretnutiach ešte zverenci trénera Liptáka neskórovali.

10.02. 2011, 21:55

Hujsiho do Modranky nepustia

Hujsiho do Modranky nepustia

SUCHÁ NAD PARNOU – Kvalitné výkony útočníka Suchej Miroslava Hujsiho mladšieho vystrelili tohto rýchlonohého futbalistu do pozornosti klubov z vyšších priečok. O jeho služby sa zaujímala Modranka, kde už aj trénoval. Z prestupu však zrejme nič nebude.

24.01. 2011, 15:41

Futbal, OM: Modranka otočila zápas v Leopoldove, Suchá znova nedala penaltu

Futbal, OM: Modranka otočila zápas v Leopoldove, Suchá znova nedala penaltu

Dvorníky na jar šliapu, doma naplno bodovali proti Suchej, ktorá opäť nepremenila penaltu. Modranka otočila v druhom polčase zápas v Leopoldove, suverénne si počínajú zatiaľ i Dolná Krupá, Horné Orešany a Zvončín. V oboch kolách odvetnej časti súťaže svoje súboje vyhrali. Hrnčiarovce sa nechytili ani v Jalšovom, kde prehrali 2:3.

20.03. 2011, 17:59