V Ružindole trénujú dva a polkrát do týždňa

Oblastné súťaže

RUŽINDOL – Posledný celok OS A má tiež problémy s kádrom. Nikto nový doň neprišiel, zato sa museli v tíme rozlúčiť s Pavlom Ševčíkom, ktorý sa odsťahoval do Topoľčian.

„Možno prídeme ešte o jedného hráča, ale keďže to nie je definitívne, zatiaľ o tom pomlčím,“ povedal predseda klubu Vladimír Púčik. „V príprave už nie je ani francúzsky brankár Moreau, ktorý sa vrátil domov. Medzi tromi žrďami máme istotu v Tomášovi Uhlárovi a Jurajovi Vráblovi.“ V Ružindole sa už chystajú na začiatok Zimného turnaja ObFZ. „Zatiaľ trénujeme tak dva a polkrát do týždňa. Dvakrát poctivo a ten tretíkrát so slabšou účasťou. Hráči majú k dispozícii normálny aj umelý trávnik a telocvičňu. Teraz, keď je aj sneh, môžu sa do sýtosti vyšantiť,“ uzavrel Púčik.

01. 02. 2011 16:43

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Šestnásť štadiónov nevyhovuje

Šestnásť štadiónov nevyhovuje

Posvietili si na stav štadiónov. Členovia športovo-technickej komisie ObFZ Trnava v uplynulých mesiacoch robili kontrolu na športových stánkoch účastníkov okresných súťaží. Zväzovou inšpekciou neprešlo šestnásť štadiónov.

24.01. 2011, 11:54

Fanúšik, ktorý pre futbal putoval do väzby

Fanúšik, ktorý pre futbal putoval do väzby

V Trakoviciach si cestu na štadión vždy nájde dvojica bývalých hráčov Peter Lenčeš a Igor Snoha. Obaja hrávali na kraji zálohy, Lenčeš dokonca ešte v minulej sezóne. Navyše, sedem rokov v úlohe kapitána.

26.03. 2011, 00:00

Na plese v Špačinciach sa bavili ženáči

Na plese v Špačinciach sa bavili ženáči

ŠPAČINCE – Počas uplynulého víkendu stihli Špačinčania odohrať prípravný duel aj zabaviť sa na plese.

01.02. 2011, 14:39

Cífer nestačil na béčko Spartaka

V prípravnom zápase zvíťazili hráči druholigového Spartaka B nad účastníkom najvyššej okresnej súťaže 10:0. Najbližší prípravný zápas odohrá Spartak B v sobotu 29. januára o 13. h na umelej tráve Lokomotívy proti Slovenskej Novej Vsi. Cífer si zmeria 5. februára o 13.30 sily s Igramom.

27.01. 2011, 15:04