Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

Oblastné súťaže

Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

CÍFER – Vo výbore klubu nastali zmeny. Na výročnej členskej schôdzi vymenovali za nového prezidenta klubu Tibora Čambála. Vo funkcii nahradil Ľubomíra Fajkusa. Ten na jeseň ešte aktívne hrával, v zime však prikývol na ponuku z Jablonca, kam ho zlanáril nový tréner Vladimír Ekhardt.

Ľubomíra Fajkusa na jar v drese Cífera neuvidíme. Foto: Michal Hlavatovič

 

 „Išiel za lepším, do vyššej súťaže,“ poznamenal na margo odchodu hráčskej opory kouč Cífera Vladimír Gerič. So zaplátaním diery v zostave si však vrásky nerobí. „Na jeho post máme typologicky podobných hráčov, iba poposúvame pozície. Nákupy hráčov neplánujeme. Filozofiou klubu je výchova a zapracovávanie vlastných odchovancov. Na zimnú prípravu sme do mužstva zobrali štyroch dorastencov. Menovite ide o Lukačoviča, Kuchára, Búrana a Slabého. Dvaja z nich sa zatiaľ ukazujú tak, že by mohli prehovoriť aj do základnej zostavy.“
V Cíferi chcú postupne vylepšovať podmienky pre mládež. „Od nasledujúceho školského roku chceme zriadiť na škole rôzne športové krúžky. Ak sa myšlienka uchytí, neskôr by sme ju radi rozpracovali až do podoby športovej triedy. Talentom treba venovať pozornosť, i preto sme vytvorili funkciu manažéra mládeže. Zastávať ju bude Maroš Moravčík,“ pokračoval v novinkách Gerič.
Cífer odohral minulý týždeň prípravný zápas s rezervou Spartaka. Kvalitatívny rozdiel sa prejavil i na výsledku (0:10). Ak počasie neskríži plány, v sobotu o 13.30 si ŠK zmeria sily s Igramom.
 

01. 02. 2011 17:52

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Šestnásť štadiónov nevyhovuje

Šestnásť štadiónov nevyhovuje

Posvietili si na stav štadiónov. Členovia športovo-technickej komisie ObFZ Trnava v uplynulých mesiacoch robili kontrolu na športových stánkoch účastníkov okresných súťaží. Zväzovou inšpekciou neprešlo šestnásť štadiónov.

24.01. 2011, 11:54

Malženice budú doma na trnavskej Lokomotíve

MALŽENICE – Už vedia, kde odohrajú prvý domáci zápas. V druhom jarnom kole privítajú Malženice Horné Dubové. Nie však na domácom ihrisku.

28.02. 2011, 18:45

Pred derby Suchá - Zvončín: Na tréningu aj prostitútka, blázon a policajti

Pred derby Suchá - Zvončín: Na tréningu aj prostitútka, blázon a policajti

Odvetná časť regionálnych futbalových súťaží štartuje už v nedeľu. A hneď na úvod poriadnou chuťovkou. V prvom jarnom kole sa stretnú v susedskom derby Suchá nad Parnou a Zvončín.

11.03. 2011, 00:00

Víťazne naladený Leopoldov si trúfa aj na Modranku

Víťazne naladený Leopoldov si trúfa aj na Modranku

LEOPOLDOV – Z kabíny Leopoldova sa po víťazstve v Hrnčiarovciach ozýval poriadny hurhaj. Víťazný pokrik museli počuť až do Modranky. Práve líder súťaže bude súperom MTK v nasledujúcom kole.

18.03. 2011, 00:00