VIDEO: Hokejisti Trnavy si vyslúžili rešpekt

Hokej

VIDEO: Hokejisti Trnavy si vyslúžili rešpekt

Gladiátorov čaká v stredu tretí duel štvrťfinále play-off, prvý na domácej pôde. S Liptovským Mikulášom prehrávajú Trnavčania 0:2 na zápasy. Pri skúsenostiach súpera z Liptova nie je tento fakt až taký prekvapujúci.

Doteraz sa Trnavčania tešili len z jedného štvrťfinálového gólu. Foto: Ivan Kopčáni

„Je to bývalý extraligista a favorit tohto súboja. Aj keď je naše mužstvo mladé, máme na to, aby sme tohto súpera zdolali. Budeme sa však musieť vyvarovať chýb, ktoré sme urobili,“ povedal tréner Rudolf Macko. „Rozhodujúci pre nás bude určite tretí vzájomný súboj. Pokiaľ v ňom vyhráme, môžeme sériu zdramatizovať. Prehra by celú situáciu rozhodla,“ hodnotil triezvo tréner. „Aj keď je Mikuláš ťažkým súperom, mám pocit, že z nás mal rešpekt. Pokiaľ budeme vychádzať zo zabezpečenej obrany, budeme aktívnejší smerom dopredu, môže to byť ešte veľmi zaujímavé.“

 

 

Pred tretím duelom absolvovali gladiátori jeden tréning a v deň zápasu rozkorčuľovanie. Tréner mal v zostave jasno na 90 percent. „Muselo by sa stať niečo výnimočné. Musel by sa niekto zraniť, ochorieť, alebo by museli prísť iné vážne povinnosti, aby som zmenil zostavu, ktorú nosím v hlave.“
Vývoj štvrťfinálovej série nedokáže teraz nikto odhadnúť. Po odohratí štyroch zápasov môže byť rozhodnuté v prospech Liptovského Mikuláša, alebo sa môže hrať aj ďalej. Trnavským fanúšikom by viac vyhovovala tá druhá možnosť.

01. 02. 2011 19:17

Ďalšie z kategórie Hokej

HK Trnava: Nestresujme, užívajme

HK Trnava: Nestresujme, užívajme

HK Trnava ukončil základnú časť prvej hokejovej ligy. Bohužiaľ, dvoma prehrami na súperových ihriskách. Tréner Rudolf Macko bol sklamaný najmä zo zápasu v Brezne.

26.01. 2011, 11:16

Gladiátori v Detve neuspeli, nestrelili ani gól

Hokejisti Trnavy prehrali vo svojom záverečnom vystúpení základnej časti 1. ligy.

25.01. 2011, 20:19

Hokejoví gladiátori gól dali, no nestačilo to

Hokejisti Trnavy prehrávajú v štvrťfinálovej sérii s L. Mikulášom 0:2 na zápasy. Do druhého duelu s Liptákmi mali úplne iný vstup ako do prvého.

30.01. 2011, 20:21

VIDEO: Hokejisti Trnavy: O ďalší krok bližšie k play-off

Úľava sa dala vyčítať z tváre trénera HK Trnava Rudolfa Macka. Jeho zverenci po prvej tretine prehrávali s predposledným Dolným Kubínom 1:2, po dvoch to bolo nerozhodné 2:2.

18.01. 2011, 20:38