Obranca Reho: Liptáci mohli byť na lopate

Hokej

Veľkú úlohu v play-off zohrá najmä kvalitná obranná činnosť. V sérii proti L. Mikulášu hrali gladiátori zväčša na štyri útoky a tri obranné dvojice. Jozef Reho nastupoval v tandeme s Mariánom Haršánim ako zadné vrátka druhej formácie.

 „Obidva zápasy tam sme takto začali hrať, ale potom sme sa stiahli na tri formácie. Hráme takto vlastne celú sezónu, sme zvyknutí,“ povedal Reho. „Každý súper je zdolateľný, aj Liptovský Mikuláš. Ale ani jeden zápas na Liptove nám nevyšiel podľa predstáv. Vôbec sme ich neodohrali dobre. Veď sme dali len jeden gól. To na dobrý výsledok nestačí. Myslím si však, že keby sme tretí zápas hrali hneď v pondelok, mali by sme ich na lopate. Za Mikuláš hrajú starší hráči a začali byť dosť unavení. My sme predsa len o niečo mladší, viac vládzeme,“ zasmial sa 25-ročný bek. „My bojujeme za každého stavu, sme húževnatý tím. Dá sa postúpiť aj za stavu 0:2 na zápasy. My sme v zápasoch u nich nedávali góly. A navyše im, podľa môjho názoru, pomohol v druhom dueli aj rozhodca. Keď sa to nezopakuje na našom ľade, šanca vyhrať je veľká. Verím v naše víťazstvo,“ sršal optimizmom pred domácim dvojzápasom.

01. 02. 2011 21:15

Ďalšie z kategórie Hokej

HK Trnava: Nestresujme, užívajme

HK Trnava: Nestresujme, užívajme

HK Trnava ukončil základnú časť prvej hokejovej ligy. Bohužiaľ, dvoma prehrami na súperových ihriskách. Tréner Rudolf Macko bol sklamaný najmä zo zápasu v Brezne.

26.01. 2011, 11:16

Hokejoví gladiátori gól dali, no nestačilo to

Hokejisti Trnavy prehrávajú v štvrťfinálovej sérii s L. Mikulášom 0:2 na zápasy. Do druhého duelu s Liptákmi mali úplne iný vstup ako do prvého.

30.01. 2011, 20:21

Vracia sa Hrnčár

K výmene na trénerskom poste došlo v doraste hokejistov HK Trnava.

10.01. 2011, 17:56

Nevzdávajú sa, bojujú

Nevzdávajú sa, bojujú

Základná časť hokejových súťaží sa blíž k svojmu záveru. Aj keď muži Trnavy momentálne svojim postavením v tabuľke fanúšikov potešili, ešte stále nemajú istú účasť v play-off, do ktorého postupuje osem najlepších celkov súťaže.

05.01. 2011, 11:57