Bartoš posilou Križovian, letel už aj do Turecka

Krajské súťaže

Bartoš posilou Križovian, letel už aj do Turecka

KRIŽOVANY – Systematická a koncepčná práca. Tak možno charakterizovať chod futbalového klubu v Križovanoch nad Dudváhom. Účastník piatej ligy dopĺňa káder síce v menšom počte, za to však ide vždy o kvalitných futbalistov.

Tomáš Bartoš má na konte aj ligové štarty za Spartak Trnava. Foto: Ivan Kopčáni

 

Po kanonierovi Petrovi Sládečkovi, ktorý bol prvou zimnou posilou, klub opäť získal kvalitu. „Dohodli sme sa s Tomášom Bartošom, bývalý futbalistom Spartak Trnava a Zlatých Moraviec. Angažujeme ho na post ľavého krídelníka, kde nám bohužiaľ pre zranenia členka na dlhšiu dobu vypadne Marek Šiška,“ informoval o novinke člen manažmentu klubu Peter Záhumenský. Bartoš v stredu odcestoval s tímom už aj na týždňové herné sústredenie do tureckej Antalye. Filipa Znamenáka, ktorý bol v klube na skúške zo Smoleníc, sa rozhodli Križovany napokon neangažovať.

02. 02. 2011 11:41

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

4. liga SZ: Šúrovce vkročili do jari víťazstvom v Partizánskom

Šúrovciam vstup do jarnej časti štvrtej ligy vyšiel bodovo podľa predstáv. Na ihrisku Partizánskeho vydreli tesné, ale cenné víťazstvo 1:0. Gól strelil obranca Lalík.

12.03. 2011, 16:28

Predseda ZsFZ Ladislav Gádoši ide tvrdo po neplatičoch

Predseda ZsFZ Ladislav Gádoši ide tvrdo po neplatičoch

Západoslovenský futbalový zväz má od septembra 2010 nového predsedu. Bývalý popredný slovenský rozhodca Ladislav Gádoši musí hneď od nástupu do funkcie riešiť viaceré problémy. Tvrdí, že sa k nedostatkom postaví nekompromisne.

20.02. 2011, 00:00

Futbal, 2.liga západ: J. Bohunice konečne bodovali, Moravany si ani neškrtli

Daždivé počasie narušilo plynulý priebeh 2. ligy. Vrbové pre nespôsobilý terén odložilo svoj zápas s Topoľčanmi na 6. apríla.

20.03. 2011, 19:22

Francúzski futbalisti ako bludní Holanďania

MORAVANY NAD VÁHOM – Druholigista je v plnej príprave na odvetnú časť ligy. Za sebou má už aj prvé dva prípravné zápasy. Nad ČFK Nitra vyhrali zverenci Andreja Filipa 4:1, so Spartakom prehrali 1:4.

25.01. 2011, 18:17