Veľkí zostávajú v politike

Región

TEPLIČKY - Starosta Miroslav Veľký aj jeho brat Tibor Veľký, ktorý je hlavou Horného Trhovišťa, pokračujú vo svojich funkciách. V Tepličkách nedávno hrozilo, že zanikne futbal, no v poslednej chvíli ho práve starosta zachránil.

Zrejme mu to pomohlo vo voľbách, pretože prešiel len o niekoľko hlasov. V Dolných Otrokovciach zas zostáva pôsobiť starostka Emília Mičianová, sesternica bratov Veľkých.
Vo svojich funkciách skončili dlhoroční starostovia Trakovíc Helena Hercegová, Malženíc Viera Jakabovičová, Horných Otrokoviec Pavol Janiš, Horných Zeleníc Vladimír Kollár.

23. 12. 2010 10:18

Ďalšie z kategórie Región

Stručne z regiónu

PIEŠŤANY – Dve pobehujúce ovce v stredu predpoludním si všimli obyvatelia Rastislavovej ulice. Ich majiteľ nič netušil. Zahnať späť do jedného z dvorov rodinných domov sa ich nikto neodvážil, preto privolali mestskú políciu. Hliadka obe ovce priviedla do dvora majiteľa a bránu zabezpečila proti ďalšiemu úteku.

25.12. 2010, 15:49

Rodičia pomohli obci. Vyzbierali peniaze na opravu školy

BUKOVÁ – Rodičia detí navštevujúcich základnú a materskú školou v Bukovej, sa snažia pomôcť obci s rekonštrukciou sociálnych zariadení v škole, ktoré nespĺňajú podmienky a v súvislosti s počtom detí je ich málo.

17.02. 2011, 16:53

Cífer si posvieti na hospodárenie spolkov. Dotácie dostanú podľa aktivity

Cífer si posvieti na hospodárenie spolkov. Dotácie dostanú podľa aktivity

CÍFER – Nové zastupiteľstvo chce zlepšiť systém udeľovania dotácií pre miestne združenia a organizácie. V žiadosti o obecné peniaze budú musieť pri najbližšom schvaľovaní presnejšie zdokladovať svoju činnosť.

09.03. 2011, 12:39

Pritečie k nim konečne voda?

Pritečie k nim konečne voda?

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – O výstavbe vodovodu, na ktorý získala Trnavská vodárenská spoločnosť, a. s., (TAVOS) financie z európskych fondov, rozhodnú čoskoro novozvolené zastupiteľstvá dotknutých obcí.

06.01. 2011, 21:38