Zimný turnaj ObFZ Trnava: Zvončín zdolal Voderady

Oblastné súťaže

Otvárací zápas Zimného turnaja ObFZ Trnava obstarali družstvá Zvončína a Voderád. Prvé tri body do tabuľky si pripísali Zvončínčania, ktorí zdolali súpera jednoznačne 5:0.

Zvončín – Voderady 5:0 (3:0)
Góly: Lukačovič, Karas, Zelenský, Hrušovský, Bron
ZVONČÍN: Honza – Stacho, Magdolen, Houdek – Šajdík, Bron, Ružička, Lukačovič, Zruban – Karas, Hrušovský
Striedali: Ševčík – Kopčan, Pecko, Klenkovič ml., Zelenský, Šikula
VODERADY: Kosnáč – Matuška – L. Bachratý, Fatranský, Marcánik – Šurina, Cíferský, Živický, Hornáček – Chynoradský, Májka
 

03. 02. 2011 11:59

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Úradna správa ObFZ Trnava: Dvadsať klubov so zastavenou činnosťou

Disciplinárna komisia ObFZ Trnava zastavila činnosť viacerým oddielom za nezaplatenie stanovených poplatkov. Viac v úradnej správe.

05.03. 2011, 08:54

Malženice budú doma na trnavskej Lokomotíve

MALŽENICE – Už vedia, kde odohrajú prvý domáci zápas. V druhom jarnom kole privítajú Malženice Horné Dubové. Nie však na domácom ihrisku.

28.02. 2011, 18:45

Čagánek a Habán opäť v Jalšovom

JALŠOVÉ – Béčko Jalšového z Horných Otrokoviec posilnené o sedem hráčov A-mužstva obsadilo na halovom turnaji O pohár predsedu ObFZ Trnava piate miesto. Mužstvo prišlo povzbudiť aj viacero fanúšikov, prejavili sa najmä pri strelených góloch.

17.01. 2011, 11:48

Prípravné zápasy: Križovany zdolali Modranku, Zavarčania strelili šesť gólov

Ostrosledovaný prípravný zápas Križovian nad Dudváhom a Modranky prilákal na trnavskú Lokomotívu solídnu divácku kulisu. Križovany napokon vyhrali 2:1 a nadviazali na víťazstvo z týždňa nad Krtovcami. Cez víkend boli v permanencii i Šúrovce a Zavar.

20.02. 2011, 21:10