VIDEO: V mrazivých dňoch sú nútené športovať aj zvieratá

Tipy na výlet

VIDEO: V mrazivých dňoch sú nútené športovať aj zvieratá

TRNAVA - Zasnežená prímestská rekreačná zóna Kamenný mlyn ponúka okrem idylických zákutí aj zábavu a potešenie. Stačí sa chvíľu pozerať na rozrastajúci sa zverinec.

Trnavský Kamenáč je stále vhodnou destináciou na krátky výlet pre rodiny s deťmi. Foto: Gabo Kopúnek

 

Aby mladé kozliatka nezamrzli, v mrazivých dňoch sú nútené športovať. Naháňajú sa a skáču. Rovesníkom, ktorí o takúto aktivitu nejavia záujem, neublížia. Pohyb vo zvernici sledujú nielen rodičia, ale aj pávy odpočívajúce na stromoch. Len labuti akosi ten hurhaj nie je pochuti. Na malom rybníku čaká na svojho partnera, aby sa mu vyžalovala. Že si vymýšľam? Vyberte sa na prechádzku a presvedčte sa sami.

 

 

03. 02. 2011 12:08

Ďalšie z kategórie Tipy na výlet

VIDEO: Spálená vám poriadne rozpáli lyže aj dosky

VIDEO: Spálená vám poriadne rozpáli lyže aj dosky

Po Donovaloch a Skalke sme sa vybrali otestovať ďalšie lyžiarske stredisko, tentoraz v Západných Tatrách. Lokalitu Zverovka-Spálená v Roháčoch mnohí považujú za jednu z najkrajších. Zisťovali sme, prečo. Nabrúsiť hrany a ide sa!

03.02. 2011, 21:35

Vláčikom sa sem nedostanete

Vláčikom sa sem nedostanete

Malebné zákutia, kus histórie, posedenie pri vínku. Modra je príjemným miestom na prechádzky a na jeseň má obzvlášť svoje čaro. Ak ste tu boli naposledy na povinnej exkurzii zo školy, možno budete prekvapení, ako sa za posledné roky zmenila. I keď stále je čo doháňať.

19.12. 2010, 13:16

Stuhleck so zárukou snehu bez čakania

Stuhleck so zárukou snehu bez čakania

Nikdy mi naša trnavská rovina neprekáža viac ako v zime. Tatranci, Liptáci, Oravci... všetci majú lyžiarsky svah takmer pod nosom, a my musíme za poriadnymi kopcami cestovať. Naša poloha má však jednu veľkú výhodu – relatívnu blízkosť k Alpám.

04.01. 2011, 15:31

Kto sa valí na Donovaly

Kto sa valí na Donovaly

Nesneží a nesneží. Všetky blízke lyžiarske strediská sú mimo prevádzky a celá výbava odpočíva v skrini. Ak ju nechcete nechať zapadnúť prachom, treba ísť za snehom o čosi ďalej, a najmä vyššie. S partiou kamarátov sme boli na predĺženom víkende na Donovaloch.

21.01. 2011, 10:26