Zvončínčania budú citovo vydierať Kopčana

Oblastné súťaže

Zvončínčania budú citovo vydierať Kopčana

ZVONČÍN –Zakotví Ľuboš Kopčan vo Zvončíne? Futsalista Mimy hráva veľký futbal v rakúskom Breitensee. Ak sa podarí dotiahnuť jeho prestup, možno už na jar sa objaví v drese Zvončína.

O Ľuboša Kopčana má záujem Zvončín. Foto: Tatiana Čuperková

 

„Radi by sme s ním vystužili zadné rady. Má priateľku zo Zvončína, navyše, je to sestra kapitána Miša Hrušovského. Dostal teda za úlohu zlomiť ho cez sestru. Použijeme naňho nielen finančné ťahy, ale aj citové vydieranie,“ zasmial sa tréner Zvončína Rudolf Klenkovič. Ten však zrejme bude musieť oželieť ďalšieho kvalitného stopéra Michala Backu. „Oslovili sme ho, aby pokračoval v našom tíme dvakrát. Zatiaľ však vždy odmietol,“ povedal Klenkovič.

Podľa dostupných informácií sa Backu pokúšajú prehovoriť na jarnú výpomoc Ružindolčania. Vo Zvončíne trénujú aj novici Pecko (Jaslovské Bohunice) a Šikula (naposledy Šúrovce), skúšaný Samuel Izakovič (Smolenice) už prešiel do Košolnej.

03. 02. 2011 12:23

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Zimný turnaj ObFZ Trnava: Zvončín zdolal Voderady

Otvárací zápas Zimného turnaja ObFZ Trnava obstarali družstvá Zvončína a Voderád. Prvé tri body do tabuľky si pripísali Zvončínčania, ktorí zdolali súpera jednoznačne 5:0.

03.02. 2011, 11:59

Okresná liga vo futsale: Prednádražie predbehlo Benfiku

Okresná futsalová liga nepriniesla počas ostatného víkendu veľké prekvapenia. Mužstvá bojujúce o titul v prvej a o postup v druhej lige, bodovali naplno. Benfica opäť zaváhala a na tretiu priečku sa dostalo Prednádražie.

20.02. 2011, 20:26

Futbal, OS B: V. Orvište si hravo poradilo s Červeníkom, Borovce prišli o body vo Veselom

Líder tabuľky nadelil Červeníku sedem gólov. Z domácich celkov nezískali bod Šípkové a Dubovany.

20.03. 2011, 18:02

Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

CÍFER – Vo výbore klubu nastali zmeny. Na výročnej členskej schôdzi vymenovali za nového prezidenta klubu Tibora Čambála. Vo funkcii nahradil Ľubomíra Fajkusa. Ten na jeseň ešte aktívne hrával, v zime však prikývol na ponuku z Jablonca, kam ho zlanáril nový tréner Vladimír Ekhardt.

01.02. 2011, 17:52