Vandali zničili značky na cyklotrase

Hlohovec

HLOHOVEC – Na cyklotrase na hrádzi vedľa Váhu vyčíňali vandali. Značky zakazujúce vjazd motocyklom niekto zlomil a poškodil aj stĺpiky, na ktorých držali.

Po jednom úseku trasy zrejme vandali jazdili terénnym autom, pretože bola zašpinená od bahna a bola poškodená aj časť svahu. „Udalosť v súčasnosti objasňuje, páchateľa stále nemáme,“ uviedol náčelník mestskej polície Jozef Šoka. Cyklotrasa je pod dohľadom bezpečnostných kamier, tie však nemajú dosah na celý úsek.

03. 02. 2011 12:49

Ďalšie z kategórie Hlohovec

VIDEO: Na stretnutie už neprišiel

VIDEO: Na stretnutie už neprišiel

HLOHOVEC – Zádušnou omšou a dvoma minútami ticha si v stredu pripomenuli v kasárňach vojakov, ktorí zahynuli pred piatimi rokmi v lietadle vracajúcom sa z mierovej misie v Kosove. To sa zrútilo pri obci Hejce v Maďarsku po náraze do kopca Borsó.

19.01. 2011, 12:38

Začali nedorozumením

HLOHOVEC – Šulekovčania opäť nemajú v novej mestskej rade svojho zástupcu. Pôsobiť v nej budú len Hlohovčania. Pri jej zostavovaní dvoch poslancov Silviu Rybnikárovú a Olivera Pestúna za mestskú časť neoslovili.

06.01. 2011, 21:45

Oheň zlikvidovali lopatami, sekerami a vedrami

Oheň zlikvidovali lopatami, sekerami a vedrami

KOPLOTOVCE – Požiar v chatovej oblasti v katastri obce nahlásili hlohovským hasičom v piatok pred 15. hodinou.

12.02. 2011, 15:52

VIDEO: Lupiča na úteku zastrelili policajti

VIDEO: Lupiča na úteku zastrelili policajti

ŠULEKOVO – Pumpárov prepadol so zbraňou v ruke! V nedeľu po pol šiestej ráno zobudila obyvateľov leopoldovskej časti Prechodné pri Šulekove streľba.

20.03. 2011, 10:45