Brankár Dalibor Repa má už po operácii, prevŕtali mu lopatku

Futsal

Brankár Dalibor Repa má už po operácii, prevŕtali mu lopatku

Špecialisti si ho zobrali na stôl dnes o jedenástej predpoludním, po dvoch hodinách operácie ležal znova na izbe. Z narkózy sa prebral niečo pred treťou popoludní.

Dalibor Repa (vpravo) a Ján Krivočenko ako zohratý tím na palubovke. Foto: Lukáš Grinaj

Prvé slová, ktoré sme od neho počuli, boli najvýstižnejšie. Takú bolesť by som neprial ani najhoršiemu nepriateľovi. Už som mal veľa zranení, mal som zlomeniny, ale toto som ešte nezažil. Musel som dostať lieky, aby som vôbec dokázal fungovať.“ Každá operácia bolí, ale tá Daliborova už na prvé počutie spôsobuje grimasu súcitu. „Pred chvíľou bola vizita. Službu mal zhodou okolností ten istý lekár, ktorý bol aj pri operácii. Dozvedel som sa, že mi prevŕtali lopatku a kľúčnu kosť. A dotrhané úpony a šľachy dali do špeciálneho implantátu. Neskutočne to bolí,“ zdupľoval. Samozrejme, že gólmana trnavskej Mimy zaujímalo, ako rýchlo sa bude môcť zapojiť do tréningového procesu. Odpoveď ho nepotešila. „Čas liečenia je šesť týždňov. Povedali mi, že keby som sa o niečo pokúšal už o tri-štyri týždne, môžem ísť znova na operáciu, pretože by sa mi to celé dotrhalo. Takže radšej budem poctivý pacient.“ Podľa slov lekára ho už zajtra pustia do domáceho liečenia. Maródovať bude ešte aspoň dva týždne, potom by už rád začal aspoň pracovať. „Musím sa poďakovať vedeniu Strednej odbornej školy automobilovej v Trnave, kde učím. Vždy mi vychádzali v ústrety a inak to nebolo ani teraz.“ Dali, ako ho familiárne prezývajú kamaráti, však nestratil svoj povestný humor. „Nohy mám zdravé, pravú ruku tiež. Tu ľavú poriadne zafixujeme, bránu obložíme niečím mäkkým a môžem spokojne odchytať play-off.“ Reprezentačný gólman je presvedčený o tom, že jeho Mima postúpi minimálne do semifinále ligy.

03. 02. 2011 19:41

Ďalšie z kategórie Futsal

VIDEO: Duel Mimy s Pinerolou: Každý chvíľku ťahal pílku

VIDEO: Duel Mimy s Pinerolou: Každý chvíľku ťahal pílku

Futsalová Mima Trnava nastúpila v ďalšom zápase, z ktorého potrebovala vydolovať body. Duel proti bratislavskej Pinerole sa začal obojstranne opatrne, ale mierne navrch mali mimáci.

28.01. 2011, 19:40

VIDEO: Odhodlanie nestačilo, Mima v prvom zápase prehrala

VIDEO: Odhodlanie nestačilo, Mima v prvom zápase prehrala

Futsalová Mima Trnava odcestovala do Košíc na prvý zápas play-off. Tréner Jozef Duhony mohol počítať s kompletnými dvoma štvorkami. Mimáci si veľmi uvedomovali dôležitosť tohto stretnutia a v príprave nič nepodcenili. V predzápasovej debate zaznela šatňou aj spoločná modlitba Otče náš iniciovaná prezidentom klubu Marekom Ondrejkom.

11.03. 2011, 19:55

Mimáci pocestujú do Košíc s novým brankárom

Mimáci pocestujú do Košíc s novým brankárom

Mimákov už tento piatok čaká prvý zápas štvrťfinále play-off proti PKP Košice na ich pôde. „Pocestujeme aj s novým brankárom Tobiášom Súkenikom. Je to gólman reprezentačnej dvadsaťjednotky a Makroteamu Žilina,“ prezradil prezident klubu Marek Ondrejka.

09.03. 2011, 00:00

Olympic šokujúco prehral, Družbané zvyšujú náskok

Okresná futsalová liga zaznamenala ďalšie veľké prekvapenie. Favorizované družstvo Olympic Trnava opäť zakoplo, zatiaľ čo ich hlavný konkurent v boji o titul FC Družbané nezaváhal. Z tretej priečky sa čoraz viac približuje stále lepšia Benfica.

06.02. 2011, 22:30