Je mi smutno

Región

DUBOVANY - Po 24 rokoch opúšťa starostovské kreslo v Dubovanoch Jozef Marko. V ďalšom volebnom období ho nahradí najúspešnejší zo šiestich kandidátov Miroslav Michalčík. Odchádzajúceho starostu táto zmena zabolela.

„Za dobré dobré nečakaj. Celý život človek venuje obci a teraz odíde ako prašivý pes, nikto po ňom ani neštekne. Človek však musí rátať so všetkým. Neviem, čo budem teraz robiť. Bude mi za robotou smutno, bavila ma, boli sme výborný kolektív. Obec má ešte nejaký dlh. Ja som to však mal pod kontrolou. Nový starosta to bude mať ťažké, ale môže so mnou rátať, pomôžem mu. Najdôležitejšie teraz pre mňa je, aby som si našiel nejakú robotu. Som vyučený strojár, ale z toho už nič nebude, všetko sa za tie roky zmenilo. Starostom som predsa bol už od svojich 29 rokov,“ uzavrel smutne Jozef Marko. 

23. 12. 2010 11:00

Ďalšie z kategórie Región

Na dolapenie zlodejov stačila polícii štvrťhodina

Na dolapenie zlodejov stačila polícii štvrťhodina

TEPLIČKY – Z ukradnutej Avie sa dlho netešili. Dvojicu podozrivých páchateľov krádeže nákladného auta zadržali hlohovskí policajti do pätnástich minút od nahlásenia majiteľom.

01.03. 2011, 15:11

Obec sa ponorila do smútku, s obeťami sa prišiel rozlúčiť aj biskup

Obec sa ponorila do smútku, s obeťami sa prišiel rozlúčiť aj biskup

DUBOVANY – Celá obec sa v deň pohrebu dvanásťročnej Simonky a rovnako starej Alicky ponorila do hlbokého smútku. Kamarátky tragicky zahynuli minulú stredu keď sa vracali zo školy, pod kolesami auta. Narazil do nich mladý vodič. Biele rakvičky s telami dievčat odniesli k hrobom otcovia.

25.01. 2011, 18:21

Vodiči, spomaľte!

BÍŇOVCE/BOROVCE – Nepredvídateľné zimné počasie spôsobilo ďalšie vážne dopravné nehody.

28.12. 2010, 17:48

Výmena pohlaví

V starostovskom kresle šiestich obcí Trnavského okresu už čoskoro vystriedajú mužov ženy. V Križovanoch nad Dudváhom si ľudia za starostku zvolili Svetlanu Masarykovú, v Suchej nad Parnou Danielu Balážovú. Na čelo Smoleníc sa vracia niekdajšia starostka Pavína Hornáčková, Naháč bude nasledujúce štyri roky viesť Emerencia Nádaská a v Šelpiciach vyšla spomedzi kandidátov ako víťazka Ružena Opálková.

26.12. 2010, 09:38