Je mi smutno

Región

DUBOVANY - Po 24 rokoch opúšťa starostovské kreslo v Dubovanoch Jozef Marko. V ďalšom volebnom období ho nahradí najúspešnejší zo šiestich kandidátov Miroslav Michalčík. Odchádzajúceho starostu táto zmena zabolela.

„Za dobré dobré nečakaj. Celý život človek venuje obci a teraz odíde ako prašivý pes, nikto po ňom ani neštekne. Človek však musí rátať so všetkým. Neviem, čo budem teraz robiť. Bude mi za robotou smutno, bavila ma, boli sme výborný kolektív. Obec má ešte nejaký dlh. Ja som to však mal pod kontrolou. Nový starosta to bude mať ťažké, ale môže so mnou rátať, pomôžem mu. Najdôležitejšie teraz pre mňa je, aby som si našiel nejakú robotu. Som vyučený strojár, ale z toho už nič nebude, všetko sa za tie roky zmenilo. Starostom som predsa bol už od svojich 29 rokov,“ uzavrel smutne Jozef Marko. 

23. 12. 2010 11:00

Ďalšie z kategórie Región

Fascinujúci vynález dostane lode na ťažko prístupné miesta

Fascinujúci vynález dostane lode na ťažko prístupné miesta

SUCHÁ NAD PARNOU/VIEDEŇ – Riečnu dopravu možno zmení vynález Slováka. Prevratná technická novinka, ktorú skonštruoval Suchovčan Vladimír Tranžík, sprístupní lodiam i miesta, kam sa doteraz ťažko dostali. Najmä plavba cez úseky v horných častiach riek so silným prúdom je v súčasnosti pre ne náročná.

11.03. 2011, 09:20

VIDEO: Basu pochovali aj s kozmonautom

VIDEO: Basu pochovali aj s kozmonautom

MAJCICHOV – Fašiangové oslavy v obci počas tohto víkendu ozvláštnil Vladimír Remek. Prvý európsky kozmonaut sa sem prišiel na návštevu po prvý raz, hoci v obci už viac ako tridsať rokov na jeho počesť usporadúvajú bežecké preteky.

07.03. 2011, 08:02

V Cíferi ušetria na mzdách desiatky tisíc eur.Menej zarobí starosta aj dohodári

V Cíferi ušetria na mzdách desiatky tisíc eur.Menej zarobí starosta aj dohodári

CÍFER – Na mzdách pre zamestnancov obecného úradu, starostu a odmenách za vykonanie práce na dohodu plánuje obec tento rok ušetriť 43-tisíc eur.

02.03. 2011, 10:44

Osobná doprava po 125 rokoch zrušená

Osobná doprava po 125 rokoch zrušená

SILADICE – Z Leopoldova do Serede a späť sa už vlakom nedostanete. Od polovice decembra je osobná doprava na trati zrušená. Železničiari aj cestujúci si myslia, že je to škoda.

21.01. 2011, 14:05