Je mi smutno

Región

DUBOVANY - Po 24 rokoch opúšťa starostovské kreslo v Dubovanoch Jozef Marko. V ďalšom volebnom období ho nahradí najúspešnejší zo šiestich kandidátov Miroslav Michalčík. Odchádzajúceho starostu táto zmena zabolela.

„Za dobré dobré nečakaj. Celý život človek venuje obci a teraz odíde ako prašivý pes, nikto po ňom ani neštekne. Človek však musí rátať so všetkým. Neviem, čo budem teraz robiť. Bude mi za robotou smutno, bavila ma, boli sme výborný kolektív. Obec má ešte nejaký dlh. Ja som to však mal pod kontrolou. Nový starosta to bude mať ťažké, ale môže so mnou rátať, pomôžem mu. Najdôležitejšie teraz pre mňa je, aby som si našiel nejakú robotu. Som vyučený strojár, ale z toho už nič nebude, všetko sa za tie roky zmenilo. Starostom som predsa bol už od svojich 29 rokov,“ uzavrel smutne Jozef Marko. 

23. 12. 2010 11:00

Ďalšie z kategórie Región

VIDEO: Vodič vrazil do školáčok, obe zomreli

VIDEO: Vodič vrazil do školáčok, obe zomreli

DUBOVANY – Tragédia sa stala v centre obce neďaleko autobusovej zastávky v stredu popoludní. Dvanásťročná Simonka s rovnako starou kamarátkou Alicou vychádzali spoza autobusu, z ktorého práve vystúpili. Keď prešli asi 50 metrov, napálil do nich devätnásťročný mladík z obce na Citroëne ZX, ktorý autobus vtedy predbiehal.

20.01. 2011, 21:23

Konečne k lekárovi

CHTELNICA – Sklamaný z tohtoročných výsledkov volieb bol aj Stanislav Damaškovič. Po dvadsiatich rokoch ho vystrieda Peter Radošinský.

23.12. 2010, 11:01

Ministerskí úradníci zaspali

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – Obecné cesty budú pravdepodobne nasledujúce týždne znečistené, ako počas nášho prejazdu. Stavebné firmy tu revitalizujú centrum obce, na ktorú získali Križovany financie z eurofondov.

23.12. 2010, 11:27

Hornokrupčania vlastné nechceli, na zábavy chodili k susedom

HORNÁ KRUPA – Pre zlý stav toaliet unikali obci peniaze z prenájmu kultúrneho domu. Ľudia v ňom nechceli organizovať oslavy či hostiny. Radšej uprednostnili susedné obce, napríklad Smolenice.

27.02. 2011, 17:38