Konečne k lekárovi

Región

CHTELNICA – Sklamaný z tohtoročných výsledkov volieb bol aj Stanislav Damaškovič. Po dvadsiatich rokoch ho vystrieda Peter Radošinský.

 „Veľa starostov, ktorí sa o obce starali viac ako dvadsať rokov, tento rok pohorelo. Je pravda, že nie sme najmladší a musíme to tak aj brať. Taká je dnešná doba, raz to prísť muselo. Je mi však ľúto, že som nestihol dokončiť ešte niekoľko vecí, ktoré som rozpracoval. Také dva roky by sa mi ešte zišli, veď aj rozbehnúť eurofondy nebolo jednoduché. Teším sa však v prvom rade na to, že sa budem môcť viac venovať rodine a sebe. Doteraz som nemal kedy ani k lekárovi ísť. Na Petra Radošinského radšej nebudem hovoriť nič. Nech splní to, čo povedal, a potom budem mať o ňom inú mienku. Dokopy nás kandidovalo päť. A viem si určite predstaviť v kresle niekoho iného,“ zdôveril sa odchádzajúci starosta Stanislav Damaškovič.

23. 12. 2010 11:01

Ďalšie z kategórie Región

Hornokrupčania vlastné nechceli, na zábavy chodili k susedom

HORNÁ KRUPA – Pre zlý stav toaliet unikali obci peniaze z prenájmu kultúrneho domu. Ľudia v ňom nechceli organizovať oslavy či hostiny. Radšej uprednostnili susedné obce, napríklad Smolenice.

27.02. 2011, 17:38

Nosíme drevo do lesa

Nosíme drevo do lesa

SMOLENICE - Napriek tomu, že firma Madero sídli hneď vedľa štátneho podniku Lesy Smolenice, o producentoch dreva u nás sa jej spolumajiteľ Jiří Vomasta nevyjadruje nijako lichotivo. Pre rezivo si radšej chodia do Rakúska.

28.12. 2010, 17:42

VIDEO: Voličom rozdávali knihu

VIDEO: Voličom rozdávali knihu

Aj v regióne mala sobota zvláštnu príchuť. Do volebných miestností v obciach prišlo percentuálne viac voličov, ako v Trnave.

23.12. 2010, 10:30

V Cíferi budú mať prvé vojenské minimúzeum. Zriadi ho miestny rádioamatér

V Cíferi budú mať prvé vojenské minimúzeum. Zriadi ho miestny rádioamatér

Miroslav Horník má vo svojej zbierke 170 typov rádiových vysielačiek. Najstaršiu používali vojaci za druhej svetovej vojny. Niektoré prijímače si vyrobil sám, iné povymieňal s ostatnými zberateľmi a vyradené prístroje zháňal aj z armády.

18.03. 2011, 12:40