Maskovaní tanečníci to cez víkend roztočia v Zelenči

Región

ZELENEČ – V plesovej sezóne majú miesto na zábavu vyhradené aj deti.

V sobotu 5. februára sa v miestnom kultúrnom dome vyšantia na karnevale. Masky predvedú počas polhodinovej promenády celej obci. Nositeľ tej najkrajšej vyhrá bicykel. Ples v maskách pre najmenších usporiadavajú v Zelenči tradične.
 

04. 02. 2011 14:22

Ďalšie z kategórie Región

Prasiatko, teš sa! Dlho si už nepožiješ

ŠPAČINCE – A je tu zabíjačková sezóna! Na tradičnú obecnú zakáľačku spojenú s prípravou a ochutnávkou špecialít sa môžu tešiť Špačinčania už túto sobotu 5. februára.

04.02. 2011, 14:27

VIDEO: Tragický návrat z osláv

VIDEO: Tragický návrat z osláv

DOLNÉ ZELENICE - Jazda pod vplyvom alkoholu sa skončila tragicky. Vodič osobného auta Honda Civic nezvládol riadenie a narazil do betónového múru. Iba 15-ročná spolujazdkyňa Martina na mieste zahynula, vodič a ďalší dvaja spolujazdci skončili v nemocnici.

16.01. 2011, 15:42

Starí kozáci odchádzajú

Starí kozáci odchádzajú

KĽAČANY/ŠPAČINCE - Z komunistických dresov ich nevyzliekla ani nežná revolúcia. V prvých voľbách do samospráv kandidovali ešte za KSS. Na starostovskej stoličke vydržali šesť volebných období. Po neuveriteľných dvadsiatich piatich rokoch v samospráve odchádzajú do dôchodku – Ľubomír Matlák a Jaroslav Banák.

23.12. 2010, 10:44

Ľudia ďalej čakajú na spásu, tvrdia, že štát ich oklamal

Ľudia ďalej čakajú na spásu, tvrdia, že štát ich oklamal

HRNČIAROVCE NAD PARNOU – Obchvat obce, ktorý mal byť súčasťou výstavby závodu Samsung, stále nestojí. Obec na čele s novým starostom Jaroslavom Královičom chce katastrofálnu dopravnú situáciu a nesplnené sľuby opäť pripomenúť kompetentným štátnym inštitúciám.

05.02. 2011, 18:37