Križovany remizovali v Turecku s nemeckým protivníkom

Krajské súťaže

Križovany remizovali v Turecku s nemeckým protivníkom

KRIŽOVANY/ANTALYA – Futbalisti OŠK Križovany odohrali prvý prípravný zápas na sústredení v Turecku. S účastníkom štvrtej nemeckej ligy FC Wilhelmsburg remizovali 1:1.

Križovančania sú v tureckom prostredí maximálne spokojní. Foto: archív jd

 

„V 20. minúte sme sa ujali vedenia, keď po rohovom kope hlavou zakončil Miro Hrubý. Súper vyrovnal rovnakým spôsobom asi osem minút pred koncom zápasu. Nemci dostatočne preverili najmä rýchlosť našich krajov zálohy a obrany. Disponovali naozaj veľmi dobre technicky i rýchlostne vybavenými hráčmi,“ uviedol člen manažmentu Križovian Peter Záhumenský.
Okrem prípravného duelu absolvovalo mužstvo predpoludním aj tradičnú tréningovú jednotku. „Ďalšie stretnutie je na programe v pondelok o 17. h. Súper bude ešte o niečo ťažší, preveria nás futbalisti SC Pfullendorf, účastníka tretej nemeckej ligy,“ povedal Záhumenský.
Družstvo si zatiaľ maximálne pochvaľuje pobyt v krajine polmesiaca. „Samotný let aj presun do hotela bol bez akýchkoľvek problémov. Tréneri denne ordinujú mužstvu dve tréningové dávky, ktoré prebiehajú na kvalitných trávnatých ihriskách. Zároveň sme si ale vyskúšali aj kondičný dril priamo na piesočnatej pláži. Myslím, že všetci sme maximálne spokojní a nič nám pobyt neznepríjemňuje,“ dodal Záhumenský.

05. 02. 2011 17:04

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

V Križovanoch nad Dudváhom robia všetko pre postup. Účastník piatej ligy západ bol v zime dokonca na hernom sústredení v tureckej Antalyi. V rozhovore s trénerom OŠK Jánom Belkom sme sa vrátili k pobytu v krajine polmesiaca, ako i ďalším témam, ktoré hýbu klubom.

27.03. 2011, 00:00

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

SMOLENICE – Vyzerá to na obrat k lepšiemu. V súvislosti so Smolenicami sa cez zimu povrávalo hocičo. Vo verejnosti sa šírila šuškanda o existenčných problémoch tímu. Napokon však všetko bude inak.

09.03. 2011, 00:00

Zahalené rúškom tajomstva

SMOLENICE – V posledných dňoch sa povráva, že smolenický futbal má problémy. Začali sme po nich pátrať už skôr, ale až po týždni sme dostali ako-tak uspokojivú odpoveď. „Staronová starostka chce futbal v obci udržať,“ povedal predseda klubu Radoslav Horník.

25.01. 2011, 20:14

Extréner Veľkých Kostolian Stanislav Kovár cíti krivdu

VEĽKÉ KOSTOĽANY – Dostali sa na čelo tabuľky, eufóriu ale zatiaľ krotia. Nový predseda futbalového klubu z Veľkých Kostolian Michal Podolan si uvedomuje, že mančaft čaká na ceste za postupom ešte veľa prekážok.

17.03. 2011, 00:00