Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Futsal

Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Dalibor Repa je už v domácom liečení. Zvrchu má na ramene rez. V tejto oblasti mu prevŕtali kľúčnu kosť a vložili špeciálny implantát na upevnenie dotrhaných úponov.

V takomto stave nevidia fanúšikovia futsalu reprezentačného gólmana radi. Foto: Marek Ondrejka


Ruku musí mať zafixovanú štyri týždne a následne lekári určia ďalší priebeh liečby. „Chcem sa poďakovať doktorovi Petrovi Orbánovi a primárovi Šimonovi Kónyaovi, ktorí ma operovali a ktorí sa postarali o všetko potrebné,“ povedal Repa. Pre tento zákrok musí gólman trnavskej Mimy spávať posediačky a nesmie sa veľmi hýbať. Sympatický brankár má konečne optimistickejšiu náladu. Spôsobila ju aj výhra Mimy B, ktorej je trénerom, nad Avangardom Trnava 3:1.

05. 02. 2011 17:27

Ďalšie z kategórie Futsal

Dve zbytočné kontumačné prehry

Dve zbytočné kontumačné prehry

Nový rok odštartovali okresní futsalisti dohrávaným 4. kolom. Z výsledkov zaujalo najmä nečakané zakopnutie Družbanov s Dynamom. Dve stretnutia mali dohru za zeleným stolom pre neoprávnený štart hráčov.

16.01. 2011, 00:06

Podľa prezidenta Mareka Ondrejku má tréner Mimy dôveru

Podľa prezidenta Mareka Ondrejku má tréner Mimy dôveru

Futsalová Mima Trnava napriek vysokým prehrám v závere základnej časti postúpila do bojov o medaily. Ale pri deviatich celkoch, ktoré tvoria extraligu, to nie je nijaký zázrak.

22.02. 2011, 15:15

Olympic šokujúco prehral, Družbané zvyšujú náskok

Okresná futsalová liga zaznamenala ďalšie veľké prekvapenie. Favorizované družstvo Olympic Trnava opäť zakoplo, zatiaľ čo ich hlavný konkurent v boji o titul FC Družbané nezaváhal. Z tretej priečky sa čoraz viac približuje stále lepšia Benfica.

06.02. 2011, 22:30

VIDEO: Komplet potrápil v pohári Mimu, exceloval Benkovský

V 1. kole Slovenského pohára na seba natrafili Komplet Hrnčiarovce a Mima Trnava a svoj duel odohrali v prakticky domácom prostredí pre oba celky. Treťoligista, účastník okresnej súťaže, Komplet sa svojho zdatnejšieho súpera nezľakol a najmä v prvom polčase ho poriadne potrápil.

04.03. 2011, 22:44