Spartak o gól prehral s belehradskou Crvenou Zvezdou

FC Spartak Trnava

Na srbského giganta výsledkovo nedosiahli. Spartak v ďalšom prípravnom zápase na sústredení v tureckom Beleku prehral so známym srbským klubom Crvenou Zvezdou Belehrad 2:1. Gól Spartak zaznamenal africký legionár Koro Kone.

Crvena Zvezda Belehrad – Spartak Trnava 2:1 (2:1)
Gól Spartaka: Kone
SPARTAK: Raška – Mikinič (P. Čarnota), Banovič (Diallo), Gross, Ľ. Hanzel (Bicák) – J. Čarnota, Procházka, Kaščák (Železník), Machovec (Kováč) – Kone (Coimbra), Guldan (Tomaček)

05. 02. 2011 19:18

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Spartak odštartoval sústredenie víťazne

Spartakovci odohrali v rámci sústredenia v Turecku prvý prípravný zápas. Dvoma gólmi Koneho z druhého polčasu zdolali účastníka najvyššej rumunskej súťaže Viktoriu Branešť 2:0.

03.02. 2011, 20:01

Raška bonzol princa Krasoňa

Raška bonzol princa Krasoňa

S kapitánom Spartaka Martinom Raškom sme sa pozreli na kondičné sústredenie mužstva v Piešťanoch z inej strany. Brankár Spartaka svojich spoluhráčov nešetril. S humorom a nadsádzkou odpovedal na otázky, kto z mužstva je najväčší...

21.01. 2011, 10:07

Bomba! Kopúnek si zahrá taliansku ligu za Bari!

Bomba! Kopúnek si zahrá taliansku ligu za Bari!

V Trnave vybuchla bomba! Futbalová a prestupová. Kamil Kopúnek mieri do Bari. Bývalý kapitán trnavského Spartaka sa dohodol na angažmáne s účastníkom talianskej Serie A. Kontrakt znie do konca tohto súťažného ročníka.

31.01. 2011, 20:55

Zákaz pre fanúšikov Spartaka

Zákaz pre fanúšikov Spartaka

Spartak má za sebou úvodný duel Tipsport ligy. Na ihrisku v Luhačoviciach zdolal v sobotu Zlín 1:0. Zápas mal však dohru za zeleným stolom. Duel totiž museli rozhodcovia dvakrát prerušiť pre vniknutie fanúšikov na ihrisko.

12.01. 2011, 11:09