Otužilci z Križovian si vyskúšali aj studené more.

Krajské súťaže

Otužilci z Križovian si vyskúšali aj studené more.

KRIŽOVANY / ANTALYA - Kondičné sústredenie účastníka piatej ligy západ sa dostáva do svojho záveru. Tím už odohral oba prípravné zápasy a v stredu sa vráti domov na Slovensko.

Celá výprava Križovian na hracej ploche v Turecku. Foto: archív Jozefa Drinku

Počasie v Turecku klubu praje a našlo sa aj pár otužilcov, ktorí si išli vyskúšať studenú vodu Stredozemného mora. Na trávniku však tento raz zverenci trénera Jána Belka ťahali za kratší koniec. S nemeckým treťoligistom SC Pfullendorf prehrali 1:3 (1:1). O jediný gól Križovian sa postaral v 20. minúte Bartoš. Napriek tomu tréner nešetril slovami uznania „Tento zápas bol pre našich hráčov previerkou fyzickej a hernej výkonnosti. Síce sme prehrali 1:3 a mali sme aj šťastie, ale náš súper je ukážkou nemeckej školy, kde každý hráč dosahoval úroveň našej druhej ligy.“ Podľa slov Belka podali hráči solídny výkon a obstáli najmä fyzicky. „Určite máme čo zlepšovať, hlavne medzihru a finálnu prihrávku. Dali sme však príležitosť všetkým hráčom, aby sme mohli otestovať, čoho je schopné celé mužstvo. Zápas určite splnil náš plán. Gól dal náš nový hráč Bartoš, ktorý keď dobije fyzický fond bude veľmi platný hráč pre mužstvo. Veľmi príjemne nás prekvapili naši obaja brankári.“

Zostava Križovian: Vravúšek (P. Drinka) – Madara (M. Vrábel), Vachan, Hrubý, Barniak (J. Drinka) - Bališ, T. Tomáš (Horský), Baláž, Bartoš (Ľ. Táčovský) - Doka, Sládeček(P. Vrábel)
Jozef Drinka neodolal vábeniu mora. Foto: archív Jozefa Drinku

Pokyny trénera cez polčas prvého prípravného zápasu. Foto: archív Jozefa Drinku

Pózovanie pred hotelom v podaní Marcela Šurana, Ľuboša Táčovského, Petra Vrábla a Rastislava Janka. Foto: archív Jozefa Drinku

 

Piatoligista z Križovian a corgoňligista z bratislavského Slovana bok po boku v jednom hoteli a v jednej reštaurácii. Foto: Ľubomír Táčovský

08. 02. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Futbalisti Križovian v Turecku trénujú, hrajú a neodmietnu ani hazardné hry

Futbalisti Križovian v Turecku trénujú, hrajú a neodmietnu ani hazardné hry

Na kondičnom sústredení v Turecku okrem Spartaka Trnava už zarezávajú aj Križovany. Účastník piatej ligy priletel do Antalye v stredu večer. Na štvrtok už mal naplánovaný tréning aj regeneráciu.

04.02. 2011, 11:25

Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Treťoligista z bratislavskej oblasti ŠFK Prenaks Jablonec sa pod vedením trénera Vladimíra Ekhardta poctivo pripravuje na príchod jarnej časti.

15.02. 2011, 16:21

Tibor Jančula tvrdí, že mu v Piešťanoch podrážali nohy

Tibor Jančula tvrdí, že mu v Piešťanoch podrážali nohy

PIEŠŤANY – Už v minulom čísle sme vás informovali o možnom odchode Tibora Jančulu z postu trénera PFK Piešťany. Pri kormidle nášho jediného zástupcu v tretej lige západ vydržal necelé tri mesiace.

25.03. 2011, 00:00

Extréner Veľkých Kostolian Stanislav Kovár cíti krivdu

VEĽKÉ KOSTOĽANY – Dostali sa na čelo tabuľky, eufóriu ale zatiaľ krotia. Nový predseda futbalového klubu z Veľkých Kostolian Michal Podolan si uvedomuje, že mančaft čaká na ceste za postupom ešte veľa prekážok.

17.03. 2011, 00:00