Mladé trnavské softbalistky v Bratislave tretie

Softbal

Žiačky Trnava Panthers sa cez víkend zúčastnili na halovom turnaji v Bratislave. Nad družstvom Pezinka vyhrali 10:1, ostravským Arrows podľahli 0:11, so žiakmi Apolla Bratislava remizovali 6:6 a žiačky rovnakého klubu zdolali 5:1. Výsledky napokon stačili na tretie miesto.

Za najlepšiu hráčku družstvu vyhodnotili Henrietu Zacharovú. „Dievčatá hrali dobre, mohli sme skončiť aj na druhej priečke. O poradí napokon rozhodol fakt, že Apollo prehralo s Ostravou menším rozdielom,“ uviedla trénerka Trnava Panthers Lucia Kováčová.

07. 02. 2011 09:46

Ďalšie z kategórie Softbal

Zviechajú sa po knokaute

Zviechajú sa po knokaute

Športoviská v areáli Materiálovotechnologickej fakulty v Trnave na Prednádraží patria k ohrozeným druhom. Škola plánuje v budúcnosti na pozemkoch výstavbu. Ako prvý musel buldozérom ustúpiť softbalový klub. Kto a kedy bude ďalší? Aj na tieto témy sme hovorili s Igorom Baranovičom, prezidentom klubu Panthers Trnava.

10.01. 2011, 01:19

Malé loptičky sú jeho životom

Malé loptičky sú jeho životom

Americké športy sa v Trnave udomácnili už dávno. Trnava sa stala doslova baštou pre bejzbal, softbal a v posledných rokoch aj pre slowpitch. Jedným z tých, ktorí stáli pri zrode všetkých odvetví, je Róbert Horváth. Domá má toľko titulov a ocenení, že ich nedokáže ani spočítať.

20.01. 2011, 10:15

Softbalistky sa hecujú spevom, chalani to nemôžu počúvať

Softbalistky sa hecujú spevom, chalani to nemôžu počúvať

Čierne mraky zahnali. Trnavský softbal sa o budúcnosť báť nemusí. Už v apríli by mali Panthers pokrstiť nové ihrisko na Základnej škole na Bottovej. Navyše, v klube pracuje množstvo zapálených ľudí, ktorí odovzdávajú nastupujúcim generáciám všetko.

16.02. 2011, 00:00