Mapujeme zimnú prípravu futbalových mužstiev z okresu

Oblastné súťaže

Boleráz sa snaží získať Šmidoviča z Malženíc, Modranka ukoristila Denisa Tomaškoviča a Brestovany prišli o Kurinca.

BOLERÁZ – Do Slavoja mieri Viktor Šmidovič z Malženíc. Odchovanec Lokomotívy už absolvoval s mužstvom aj kondičné sústredenie vo Chvojnici. „Jeho príchod do nášho klubu sme ešte nedoriešili, verím ale, že ho počas jari uvidíme v našom tíme. Z Hrnčiaroviec chceme získať na prestup brankára Juraja Danišoviča,“ uviedol predseda klubu Ľubomír Krišica. Vo Chvojnici zaberali s mužmi aj dorastenci. „Tréner Bohumír Chatrnuch im naordinoval štvorfázový tréning. Sústredenie splnilo svoj účel, partia sa utužila, niektorí hráči áčka dokonca až nad rámec,“ usmial sa veľavravne Krišica. V závere februára budú v Boleráze futbalové voľby. Krišicu napokon presvedčili, aby opätovne kandidoval. „Mojou podmienkou bolo posilnenie výboru o tajomníka. Kandidátom je Juraj Královič starší. Predpokladám, že príde aj k ďalším zmenám vo výbore, do ktorého treba novú krv,“ dodal Krišica.


MODRANKA – Prvým upečeným prestupom zimy je príchod útočníka Denisa Tomaškoviča z Hrnčiaroviec. Na lane majú v Modranke aj Petra Sedláka a Ivana Stanoviča z Malženíc. Skúšajú aj brankára Radoslava Palšoviča zo Špačiniec. „Chlapci sa ukazujú v dobrom svetle. Ich príchody zatiaľ nie sú dotiahnuté,“ uviedol tréner Vojtech Žitný. Cez víkend Modranka remizovala s Nededom 2:2 (Srdoš 2), v najbližšom prípravnom zápase sa predstaví v nedeľu o 17. h proti Jaslovským Bohuniciam.


BRESTOVANY –V nedeľu večer odohrali Brestovančania prípravný zápas s Vinohradmi. V divokom stretnutí prehrali 6:7, keď po dva góly strelili Halada, Chudý a Sabo. V kádri nastali minimálne zmeny. Kanonier Kurinec sa vrátil po hosťovaní do Hrnčiaroviec. „Po zranení sa do tréningu zapojili Kollár, Mitošinka a Krištofiak. Trápi nás však účasť na tréningoch, niektorých hráčov vidím tento rok po prvýkrát,“ poťažkal si tréner Brestovian Peter Slovák.
 

10. 02. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Vo futbalovom Zelenči majú pred štartom jari lazaret

ZELENEČ – V ostatných dňoch realizovali v Zelenči dve hráčske zmeny. Hosťovanie obrancu Andreja Janeka zo Šúroviec sa zmenilo na trvalý prestup. Naopak, stredopoliar Ronald Lukáč klub opúšťa, nasledovný polrok bude vypomáhať susednému Majcichovu.

03.03. 2011, 00:00

Zimný turnaj ObFZ: Horná Krupá s odretými ušami tretia

Tretie miesto na Zimnom turnaji Legea 2011 získali futbalisti Hornej Krupej. V súboji o bronzovú priečku sa so súperom z Majcichova líder oblastnej súťaže skupina A poriadne natrápil. V riadnom hracom čase sa zrodila remíza, o víťazovi rozhodol až rozstrel zo značky bieleho bodu.

25.02. 2011, 12:09

Futbal, OS A: Boleráz zahanbil Špačince, Zeleneč si napravil chuť proti Dechticiam

Malženice v azyle na trnavskej Lokomotíve zdolali Horné Dubové rozdielom triedy. Majcichov pokoril favorizovaný Biely Kostol, zatiaľ čo Horná Krupá proti Bohdanovciam potvrdila úlohu favorita. Bučany v gólovej prestrelke zdolali Dobrú Vodu. Zeleneč sa rehabilitoval za minulotýždňovú blamáž v Nižnej proti Dechticiam. Boleráz zahanbil Špačince, vyhral na ich pôde vysoko 6:0.

20.03. 2011, 18:11

Výkonný výbor ObFZ Trnava aj o zverejňovaní žltých kariet na webe

Oblastný futbalový zväz Trnava chce zlepšiť informovanosť smerom ku klubom. Hovorilo sa o tom na pondelkovom zasadnutí výkonného výboru (VV ObFZ). Zväz uvažuje, že by na webe zverejňoval aj zoznam žltých kariet.

01.03. 2011, 15:29