Jaslovské Bohunice hľadajú brankársku posilu

Krajské súťaže

JASLOVSKÉ BOHUNICE – S trnavským Spartakom už bola ŠK Blava dohodnutá na príchode kanoniera Ľubomíra Gogoláka. Všetko napokon padlo.

„Prestupový poriadok neumožňuje, aby hráč počas jednej sezóny nastúpil za viac ako dva kluby, a zistili sme, že Ľubo už mal štarty za Trnavu i Šaľu,“ uviedol tréner Jaslovských Bohuníc Jozef Brezovský. Verí však, že spoločnú reč nájdu opäť v lete. „V klube zostávajú Chalány i Mackovčín. Chceme dotiahnuť hosťovania Kollaroviča a Trojáka z Veľkých Kostolian, záujem sme prejavili o Sedláka a Marona z Piešťan, s najväčšou pravdepodobnosťou ale zostanú v PFK. Riešime brankársku otázku, keďže Milan Horný sa zranil a príchod Psotu z Nitry stroskotal,“ pokračoval Brezovský. Na skusoch v klube je stredopoliar Marek Matiaš (naposledy Moravany).

08. 02. 2011 12:07

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Dva kluby, jedno vedenie

Dva kluby, jedno vedenie

MORAVANY NAD VÁHOM / PIEŠŤANY – Okolo obidvoch kluboch je teraz poriadne rušno. Oba majú nových trénerov a šíria sa aj špekulácie o ich fúzii.

17.01. 2011, 16:10

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Futbal je o chybách. Tak začal tréner ŠK Blava Jozef Brezovský hodnotiť zápas so Spartakom B. „Stále som chlapcom prízvukoval, že pokiaľ neurobíme chybu, môžeme uhrať dobrý výsledok. No práve po našich dvoch hrúbkach sme dostali góly.“

17.03. 2011, 00:00

Križovany skúšajú Znamenáka zo Smoleníc

KRIŽOVANY – Na sústredení v Turecku, kam odchádzajú zverenci trénera Jána Belka začiatkom februára, by mali odohrať dva prípravné zápasy.

25.01. 2011, 08:52

4. liga SZ: Šúrovce vkročili do jari víťazstvom v Partizánskom

Šúrovciam vstup do jarnej časti štvrtej ligy vyšiel bodovo podľa predstáv. Na ihrisku Partizánskeho vydreli tesné, ale cenné víťazstvo 1:0. Gól strelil obranca Lalík.

12.03. 2011, 16:28