Na futbalovom štadióne odstraňujú dôsledky požiaru

FC Spartak Trnava

Na futbalovom štadióne odstraňujú dôsledky požiaru

Rekonštruujú južnú tribúnu Štadióna Antona Malatinského. Správa športových a kultúrnych zariadení(SŠaKZ)mesta Trnava opravuje vo futbalovom stánku Spartaka sektor pre hostí, ktorý poškodili fanúšikovia Slovana pri vlaňajšom marcovom derby zápase.

Práce sú v plnom prúde. Foto: Ján Král

 

Vtedy zapálili na tribúne oheň, ktorý zničil sedačky a znehodnotil časť konštrukcie. V týchto dňoch prebieha výmena zhorených plechov a pätiek, na ktorých sú sedačky upevnené. „Financovanie opráv si vysporiadajú Správa športových a kultúrnych zariadení mesta Trnava, Spartak Trnava a Slovan Bratislava,“ uviedol Miroslav Hrubý, riaditeľa SŠaKZ. Podľa jeho slov je statický posudok danej časti hľadiska vyhovujúci a sektor bude na najbližší domáci zápas použiteľný.
Pod sektorom medzitým odmontovali sedačky, ktoré premiestnili na ostatné miesta na štadióne, kde boli polámané. Uvažuje sa aj o úplnom odstránení sedačiek zo sektora hostí a taktiež z časti, kde obvykle sídli "kotel" trnavských fanúšikov, teda na južnej tribúne v sektore B za bránkou.

 

Na spodnej, nevyužívanej hľadiska odmontovali sedačky a premiestnili ich. Foto: Ján Král

08. 02. 2011 14:38

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Spartak dostal v Senici štvorgólovú príučku

Futbalová Trnava totálne zhorela v Senici. Spartakovci po solídnom prvom polčase dostali po zmene strán poriadny výprask. Zo Záhoria si odvážajú štvorgólovú nádielku.

18.03. 2011, 21:28

Kopúnek sedel v zápase proti Interu Miláno na lavičke

Kopúnek sedel v zápase proti Interu Miláno na lavičke

Na debut musí ešte čakať. Bývalý hráč Spartaka Kamil Kopúnek bol blízko k premiére v talianskej Serii A. V dueli s Interom Miláno to podľa televízneho prenosu už vyzeralo, že sa dostane v záverečných minútach na ihrisko. Napokon však celý duel presedel na lavičke.

03.02. 2011, 22:59

Spartak skúša na sústredení v Turecku aj Navrátila z Olomouca

V ďalšom vystúpení na sústredení v Turecku remizovali spartakovci s Lokomotivom Sofia 1:1. Gól Trnavčanov zaznamenal Patrik Čarnota. Andeli v zápase skúšali aj dvojicu nových tvárí. V strede obrany 25-ročného Tomáša Hubera z Jablonca a na pravej strane zálohy 20-ročného futbalistu Sigmy Olomouc Jana Navrátila.

08.02. 2011, 16:36

Spartak skúša obrancu Hubera z českého Jablonca

Spartak naďalej hľadá posily. Najnovšie sa snaží o miesto v kádri Tomáš Huber z českého Jablonca. Urastený obranca (nar. 29. augusta 1985) sa pripojil k trnavskej výprave, ktorá sa nachádza na hernom sústredení v Turecku, v nedeľu večer.

07.02. 2011, 14:08