Hrnčiarovce robia rázne kroky smerom k záchrane

Oblastné súťaže

HRNČIAROVCE – V klube to myslia so záchranou vážne. Po spackanej jeseni sa Hrnčiarovce nad Parnou poriadne posilňujú. Po angažovaní trénera Petra Dubca, ktorý vytvoril dvojičku so Štefanom Kesslom z Dubovian, prichádzajú do klubu aj hráči zvučných mien.

Najväčšou ulovenou rybou je Ivan Jedinák. Bývalý futbalista Spartaka hrával dlho v Nedede, naposledy pôsobil v Rakúsku. Hrať môže v zálohe i útoku, v Hrnčiarovciach nad Parnou s ním počítajú do stredovej formácie. Ďalšími výraznými posilami sú navrátilci z hosťovania. Útočníci Roman Kurinec (Brestovany) a Pavol Zázik (Smolenice) by mohli vytvoriť nebezpečné hroty. K tímu sa pripojil aj ďalší ofenzívny futbalista Peter Vozár z Bohdanoviec nad Trnavou. Na skúške z Dubovian je brankár Kessl, trénerov syn. Po odmlke si kopačky obuli odchovanci Ivan Hlinka a Miroslav Banič. Podľa našich informácií by v Hrnčiarovciach mohli zakotviť aj niektorí mladí hráči, ktorí sa nevojdú do kádra v Modranke. Do tímu lídra súťaže totiž odišiel kľúčový hráč jesene Denis Tomaškovič.
Hrnčiarovciam patrí po polovici súťaže predposledná priečka tabuľky, získali iba deväť bodov. Na Prašník majú päťbodovú stratu. „Čaká nás náročná jar, chlapci budú musieť byť disciplinovaní. Ak sa od nás neodkloní šťastie, verím, že sa vrátime na pozície, ktoré klubu patria,“ dodal Dubec.
 

09. 02. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Pavlickí futbalisti zabíjali, pozrite si fotoriport

Pavlickí futbalisti zabíjali, pozrite si fotoriport

Futbalisti Pavlíc si v sobotu poriadne privstali. Už od šiestej rána v priestoroch pod tribúnou štadióna pracovali na spoločnej zabíjačke. Za obeť padol 220 kilogramov vážiaci brav.

19.02. 2011, 15:51

Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

CÍFER – Vo výbore klubu nastali zmeny. Na výročnej členskej schôdzi vymenovali za nového prezidenta klubu Tibora Čambála. Vo funkcii nahradil Ľubomíra Fajkusa. Ten na jeseň ešte aktívne hrával, v zime však prikývol na ponuku z Jablonca, kam ho zlanáril nový tréner Vladimír Ekhardt.

01.02. 2011, 17:52

Príprava v rámci možností

DOLNÉ OREŠANY – Dvanásť bodov po jesennej časti a dvanáste miesto. To je stručné zhodnotenie vystúpenia Dolných Orešian v súťaži III. A.

18.01. 2011, 11:01

Cífer nestačil na béčko Spartaka

V prípravnom zápase zvíťazili hráči druholigového Spartaka B nad účastníkom najvyššej okresnej súťaže 10:0. Najbližší prípravný zápas odohrá Spartak B v sobotu 29. januára o 13. h na umelej tráve Lokomotívy proti Slovenskej Novej Vsi. Cífer si zmeria 5. februára o 13.30 sily s Igramom.

27.01. 2011, 15:04