Mimáci ako domáci hráči v Leviciach

Futsal

Mimáci ako domáci hráči v Leviciach

Futsalisti trnavskej Mimy sa pripravujú na prestížny duel Kyma extraligy s lídrom súťaže a úradujúcim majstrom Slov-maticom Bratislava.

Ján Krivočenko sa môže tešiť na duel v Leviciach. Foto: Lukáš Grinaj

Pre iný program musela Mima ustúpiť zo svojho pôvodného hracieho termínu v domácej hale a keďže sa ďalší vhodný nenašiel, riešenie prišlo v možnosti odohrať duel v Leviciach. „V prvom rade, nemusíme cestovať,“ zasmial sa tréner Jozef Duhony, ktorý sa tak po dvoch rokoch predstaví pred vlastným publikom. „V tíme však máme až šesticu hráčov z Levíc, Krivočenka, Budovca, Gabaša, Zoráda a brankárov Guťana a Dioszegiho. Verím, že sa ľudia na nich prídu pozrieť a vytvoria skvelú kulisu, v ktorej potrápime favorita.“ Pri absencii operovaného Dalibora Repu sa tak do brány pravdepodobne dostane Michal Guťan. Stretnutie má výkop v piatok 11.2. o 20.30 h v Športovej hale v Leviciach.

 

08. 02. 2011 18:08

Ďalšie z kategórie Futsal

Lopta ako dar deťom

Lopta ako dar deťom

Družbané úradovali na východe. Z halového turnaja v Trebišove sa vrátili so ziskom tretieho miesta. V konkurencii desiatich mužstiev, poväčšine z východoslovenských súťaží, sa nestratili.

18.01. 2011, 17:53

Podľa prezidenta Mareka Ondrejku má tréner Mimy dôveru

Podľa prezidenta Mareka Ondrejku má tréner Mimy dôveru

Futsalová Mima Trnava napriek vysokým prehrám v závere základnej časti postúpila do bojov o medaily. Ale pri deviatich celkoch, ktoré tvoria extraligu, to nie je nijaký zázrak.

22.02. 2011, 15:15

Reprezentácia zavíta do Trnavy

Reprezentácia zavíta do Trnavy

Pre hráčov Mimy Trnava nastáva obdobie, kedy musia zabojovať o každý bod. V základnej časti sa o chvíľu začnú rozdávať miestenky do play-off a mimáci by do neho radi vstúpili z čo najvyššej pozície.

10.01. 2011, 01:31

A body sú fuč

A body sú fuč

Futsalová Mima sa predstavila doma v 13. zápase Kyma extraligy proti PKP Košice. V zápase, v ktorom potrebovala získať tri body, nakoniec nezískala ani jeden.

09.01. 2011, 10:51