Pri požiari dielne na družstve takmer uhorel muž

Trnava

Pri požiari dielne na družstve takmer uhorel muž

BIELY KOSTOL - V areáli bývalého poľnohospodárskeho družstva v piatok večer takmer uhorel muž, ktorý pracoval v jednej z garážových autodielní.

Večrný požiar v areáli bývalého družstva vznikol v jednej z autodielní. Foto: HaZZ Trnava

Prácu trnavských hasičov sťažovali vysokotlakové nádoby s rôznymi plynovými náplňami, nádoby s olejmi a inými kvapalinami v objekte, ktoré mohli hocikedy vybuchnúť. Pri požiari utrpel pracovník dielne popáleniny II. a III. stupňa na 70 percentách povrchu tela. Následkom požiaru vznikla majiteľovi objektu predbežne vyčíslená škoda 69-tisíc eur.

 

 

 

12. 02. 2011 15:45

Ďalšie z kategórie Trnava

Drogový díler skončil za mrežami

Drogový díler skončil za mrežami

TRNAVA - Polícia odhalila ďalšiu drogovú trestnú činnosť. Po operatívnom rozpracovaní koncom minulého týždňa kriminalisti zastavili a skontrolovali v Trnave 35-ročného muža z Ružindola. Z vrecka bundy policajtom vydal mikroténové vrecúško s obsahom svetlohnedého prášku.

27.01. 2011, 15:44

VIDEO: Streľbou zahnal lupiča

VIDEO: Streľbou zahnal lupiča

TRNAVA – Predajňu autosúčiastok na Ulici Terézie Vansovej tesne pred záverečnou v piatok 7. januára prepadol maskovaný lupič so samopalom v ruke.

11.01. 2011, 19:25

V Trnave začali odborníci prednášať verejnosti o zdraví. Vstup zdarma

TRNAVA – Mesto opäť rozbehlo sériu prednášok v rámci projektu Škola verejného zdravia. Konajú sa každý posledný štvrtok v mesiaci o 17. hodine v zasadacej miestnosti bývalého Tatraskla na Trhovej ulici.

28.02. 2011, 14:27

Nie sme najhoršia univerzita, bráni sa trnavská UCM

Nie sme najhoršia univerzita, bráni sa trnavská UCM

TRNAVA – Univerzita svätých Cyrila a Metoda v Trnave reagovala na aktuálne výsledky hodnotenia Akademickej rankingovej a ratingovej agentúry (ARRA). Dve z troch jej fakúlt totiž opätovne skončili na chvoste rebríčka kvality slovenských univerzít.

05.02. 2011, 18:19