Oheň zlikvidovali lopatami, sekerami a vedrami

Hlohovec

Oheň zlikvidovali lopatami, sekerami a vedrami

KOPLOTOVCE – Požiar v chatovej oblasti v katastri obce nahlásili hlohovským hasičom v piatok pred 15. hodinou.

Rekreačná chatka zhorela do tla. Foto: HaZZ Hlohovec

 

Tí rekreačnú chatku hasili jednoduchými hasebnými prostriedkami – lopatami, hasičskými sekerami a vedrami. Museli však použiť dýchacie prístroje. Následkom požiaru, ktorého príčina sa vyšetruje, vznikla majiteľovi predbežná škoda tisíc eur.

12. 02. 2011 15:52

Ďalšie z kategórie Hlohovec

V meste ruží vyhral Dvoran

HLOHOVEC – S 3200 hlasmi sa na prvom mieste umiestnil súčasný zástupca primátora Peter Dvoran. Za ním skončil poslanec mesta aj Trnavského samosprávneho kraja Milan Domaracký. Tretie miesto obsadil Oliver Pestún.

23.12. 2010, 10:16

Protipovodňové kanály budú čistiť nezamestnaní

Protipovodňové kanály budú čistiť nezamestnaní

HLOHOVEC/PIEŠŤANY – Do čistenia protipovodnňových kanálov zapojí piešťanský a hlohovský úrad práce nezamestnaných z regiónu.

17.03. 2011, 15:21

Začali nedorozumením

HLOHOVEC – Šulekovčania opäť nemajú v novej mestskej rade svojho zástupcu. Pôsobiť v nej budú len Hlohovčania. Pri jej zostavovaní dvoch poslancov Silviu Rybnikárovú a Olivera Pestúna za mestskú časť neoslovili.

06.01. 2011, 21:45

VIDEO: Konateľa po slovnej prestrelke poslanci odvolali

VIDEO: Konateľa po slovnej prestrelke poslanci odvolali

HLOHOVEC - Nedôvera primátora voči konateľovi mestskej spoločnosti Bytové hospodárstvo Hlohovec, s.r.o. stála Milana Domarackého miesto. Poslanci ho vo štvrtok na svojom zasadnutí v tajnom hlasovaní odvolali z funkcie. Ako hlavný dôvod uviedol primátor mesta Peter Dvoran to, že ho konateľ neinformoval o všetkých svojich krokoch, ktoré vo firme robil.

18.02. 2011, 13:14