VIDEO: Hanblivé modelky sa na bodypainting nehodia

Reportáže

Sprcha ich zmyje za pár sekúnd. Namaľovať celé telo však trvá hodiny. Bodypainterka Veronika Bokorová z Trakovíc sa na majstrovstvách Slovenska premaľovala na skvelé tretie miesto.

  

14. 02. 2011 13:57

Ďalšie z kategórie Reportáže

Lieh tu tečie potokom

Lieh tu tečie potokom

Poriadny grog má byť horúci a musí mať správny pomer čaju a rumu. Tak akurát, inak nezohreje a zima vás bude triasť aj naďalej. Alebo vodka v pomarančovom džúse. Aby počas letných večerov osviežila, nesmie jej byť veľa ani málo.

20.01. 2011, 07:02

Dychovka z Kerestúra jubiluje

Dychovka z Kerestúra jubiluje

V Križovanoch nad Dudváhom tradície ešte nevymreli. Spolu s folklórnym súborom Dudváh ich šíri Dychová hudba Križovianka. Svoje 85. narodeniny oslávila krstom už šiesteho albumu.

07.03. 2011, 00:00

Pozor! Tu stále vládne Fidel

Pozor! Tu stále vládne Fidel

Prileteli na Kubu. Oddýchnuť si, prifarbiť vyblednutú kožu tropickými slnečnými lúčmi a vyraziť na niekoľko výletov. To ešte netušili, že ich od momentu, keď vystúpia z lietadla, čaká neuveriteľné dobrodružstvo. Aj Lucia Undesserová si ho užila.

29.04. 2011, 00:00

Poď a ukáž prirodzenie, veď sú fašiangy! Ak za sexom, tak za kopce

Poď a ukáž prirodzenie, veď sú fašiangy! Ak za sexom, tak za kopce

Opití chlapci zábavne imitujú so svojimi prezlečenými kamarátmi najčastejšie sex zozadu. Ani si pri tom neuvedomujú, že v predkresťanských časoch nebolo rituálne párenie ničím mimoriadnym, ale celkom normálnym holdom plodnosti.

19.03. 2011, 00:00