Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na Ružindolskej ulici

Trnava

TRNAVA – Nehodu, ktorá sa stala v piatok podvečer na Ružindolskej ulici v Trnave pred 19. hodinou, vyšetruje polícia.

Osobné auto Suzuki SX4 zrazilo na prechode pre chodcov pred pohostinstvom U Tibáka 53-ročného Ružindolčana. Chodec pri nehode utrpel zranenia a bol prevezený do nemocnice. Polícia sa obracia na svedkov, ktorí nehodu videli, a žiada ich, aby ju kontaktovali.

15. 02. 2011 14:31

Ďalšie z kategórie Trnava

Čierne skládky v Trnave zožrali tisíce eur. Zberné dvory ľudia ignorujú

Čierne skládky v Trnave zožrali tisíce eur. Zberné dvory ľudia ignorujú

TRNAVA – Suma, ktorú minulý rok zaplatila radnica za odstránenie čiernych skládok, sa zvýšila takmer o polovicu. Z mestskej pokladnice ubudlo pre nezodpovedných ľudí viac ako 63-tisíc eur.

18.02. 2011, 09:43

Sneh ich vraj neprekvapí

Sneh ich vraj neprekvapí

TRNAVA – Zimná údržba mesta by mala dopadnúť lepšie, ako minulý rok. Tvrdia to úradníci aj spoločnosť TT-Komfort, ktorá ju spolu s firmou A.S.A. vykonáva.

23.12. 2010, 09:12

VIDEO: Pracháreň čaká na zázrak

VIDEO: Pracháreň čaká na zázrak

TRNAVA – Pod lampou býva najväčšia tma. Toto porekadlo najviac vystihuje situáciu ohľadom devastovania interiéru historickej budovy Prachárne. Hoci cez cestu susedí s radnicou, zlodeji si v nej ničím nerušení podávali kľučky.

25.01. 2011, 13:07

VIDEO: Rýchla Gorila ťahá vlaky

VIDEO: Rýchla Gorila ťahá vlaky

TRNAVA – Mesto sa vďaka svojej geografickej polohe dostalo doprostriedka rýchleho železničného koridoru. Po tratiach päťdesiat kilometrov na Bratislavu a opačným smerom na Nové mesto nad Váhom budú niektoré súpravy premávať až stošesťdesiatkou.

20.12. 2010, 17:22