Policajti chystajú pred derby opatrenia. Uzavrú celú Kollárovu ulicu

Trnava

Policajti chystajú pred derby opatrenia. Uzavrú celú Kollárovu ulicu

TRNAVA - Futbalové stretnutie, ktoré sa odohrá v Trnave medzi klubmi Slovan Bratislava a Spartak Trnava v piatok 25. februára o 17.30 h, vyhodnotila polícia z hľadiska bezpečnosti ako rizikové.

Trnavu čaká derby so Slovanom. Polícia opäť plánuje bezpečnostné opatrenia. Ilustračné foto: Ivan Kopčáni

Pripravuje preto bezpečnostné opatrenia, počas ktorých budú na verejný poriadok dohliadať policajti z celého kraja. „S akciou budú súvisieť aj obmedzenia, ktoré sa dotknú niektorých občanov. Od 5. hodiny ráno až do 22. hodiny budú uzatvorené parkoviská na Kollárovej ulici, po ktorých budú prichádzať fanúšikovia hostí. Celá Kollárova ulica bude pre dopravu uzatvorená už od 13. hodiny,“ informovala hovorkyňa trnavských krajských policajtov Martina Kredatusová. „Prosíme občanov, aby rešpektovali pokyny polície a s týmito obmedzeniami, ktorých cieľom je ochrana majetku a zdravia, už vopred rátali,“ dodala.
Bezpečnostné opatrenia sa dotknú aj samotného Štadióna Antona Malatinského. Pre fanúšikov Slovana, ktorí si mohli zakúpiť tisíc vstupeniek, vyhradili usporiadatelia priestor na južnej tribúne v sektore A. Ide o tribúnu s miestami na sedenie, sedačky však usporiadatelia pred zápasom odstránia. Trnavský fanklub sa zíde na severnej tribúne. Futbalový klub FC Spartak chce predísť možnej tlačenici pri vstupoch, preto priaznivcov žiada, aby na štadión prišli skôr. Motiváciou má byť zápas futbalistov mládežníckej kategórie Spartaka a Slovana, ktorý sa začne zhruba 75 minút pred derby. Na štadión nevpustia ľudí pod vplyvom alkoholu, kontrola pri bránach sa zameria aj na nebezpečné predmety.

15. 02. 2011 14:38

Ďalšie z kategórie Trnava

Z hrdzavých nádob by nežrali ani psy

Z hrdzavých nádob by nežrali ani psy

TRNAVA - V trnavskej nemocnici podávajú pacientom stravu z nebezpečných nádob. Staré varnice, ktoré si zrejme pamätajú časy prvej svetovej vojny, môžu byť podľa hygienikov kontaminované. Nemocnica sa ich musí čo najskôr zbaviť.

22.02. 2011, 20:06

Od januára ďalšia šanca zamestnať sa

TRNAVA – Nezamestnanosť v Trnavskom okrese by mal čiastočne zmierniť januárový nábor zamestnancov firmy Samsung. Podľa neoficiálnych informácií plánuje spoločnosť prijať až tisíc ľudí.

26.12. 2010, 08:41

VIDEO: Medzi chlapcami na škole to poriadne zaiskrilo

VIDEO: Medzi chlapcami na škole to poriadne zaiskrilo

Na Strednej odbornej škole polytechnickej v Trnave to v utorok medzi trinástimi chlapcami riadne zaiskrilo. Nemajte strach, nešlo o žiadnu bitku, to si len študenti zmerali sily v zručnosti pri zváraní.

09.02. 2011, 11:48

PAPARAZZO: Vystavené nahotinky

PAPARAZZO: Vystavené nahotinky

TRNAVA – Výklad obchodného domu Jednota ponúka erotiku. Už asi týždeň z neho na okoloidúcich pozerajú obnažené figuríny.

19.01. 2011, 10:18