Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Krajské súťaže

Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Treťoligista z bratislavskej oblasti ŠFK Prenaks Jablonec sa pod vedením trénera Vladimíra Ekhardta poctivo pripravuje na príchod jarnej časti.

Vladimír Ekhardt (vpravo) so svojím egyptským asistentom Samehom Nawarom. Foto: archív Sameh Nawar

„Máme nové kabíny, nové osvetlenie a skutočne dobré podmienky. Na tréningy chodí od šestnásť do osemnásť hráčov. Všetci sa nám odrazu tlačia to tímu,“ zasmial sa tréner nad pozitívnym prístupom hráčov k tréningovým jednotkám. „Trikrát do týždňa trénujeme a pridávame k nim týždenne aj dva zápasy. Naposledy sme odohrali turnaj na umelom povrchu Mladej gardy v Bratislave. Ale cez víkend tam snežilo a nášmu egyptskému brankárovi Samehovi Nawarovi bola poriadna zima. Chytal on aj náš druhý brankár Ján Belica,“ bonzol v dobrom na svojho asistenta Ekhardt. Za Jablonec, ktorý tento turnaj aj vyhral, strelil na turnaji tri góly Vladimír Hološka, bývalý hráč Spartak Trnava B a naposledy Šúroviec. Práve tohto súpera zverenci trénerského dua Ekhardt – Nawar prednedávnom zdolali 2:1. Aj keď sú Šúrovce účastníkom nižšej súťaže, takýto skalp sa cení. „Chceli by sme náš káder rozšíriť o niekoľkých mladých hráčov. Štyroch mám vyhliadnutých zo Spartaka, uvidíme, ktorého sa nám napokon podarí získať. Sú to hráči, ktorí nedostávali veľa príležitostí a nechcú ich ani Šúrovce či Modranka. Ale verím, že u nás by zapadli,“ ukončil.

15. 02. 2011 16:21

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

V Križovanoch nad Dudváhom robia všetko pre postup. Účastník piatej ligy západ bol v zime dokonca na hernom sústredení v tureckej Antalyi. V rozhovore s trénerom OŠK Jánom Belkom sme sa vrátili k pobytu v krajine polmesiaca, ako i ďalším témam, ktoré hýbu klubom.

27.03. 2011, 00:00

Zeleneč i Šúrovce vyhrali, Križovany remizovali

Cez víkend sa hralo v regióne viacero prípravných zápasov. Prinášame vám z nich výsledkový servis.

30.01. 2011, 14:42

Utiahnu si opasky

Utiahnu si opasky

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Asi najväčším prekvapením v novembrových komunálnych voľbách bol výsledok v Jaslovských Bohuniciach. Namiesto dlhoročného starostu si občania zvolili Boženu Krajčovičovú. V obci čakajú, čo zmena prinesie.

13.01. 2011, 11:52

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

PIEŠŤANY – Treťoligista už zarezáva pod taktovkou nového trénera Tibora Jančulu. Pre bývalého slovenského futbalového reprezentanta je to prvá vážna trénerská zastávka v kariére.

24.01. 2011, 20:56