Mesiac pred jarou nemajú v Smoleniciach trénera

Krajské súťaže

SMOLENICE – Tajomno okolo klubu naďalej pokračuje. Vydolovať z vedenia tímu konkrétne mená je priam nadľudská úloha.

Post trénera u tohto účastníka piatej ligy nie je stále obsadený, ale podľa slov predsedu Radoslava Horníka má klub ešte stále dostatok času. „Doriešime to do dvoch týždňov. Zatiaľ vedú tréningy dvaja ľudia. Jedným z nich je Tomáš Haberl. Meno druhého vám zatiaľ nepoviem,“ pôsobil Horník rovnako záhadne ako pred troma týždňami. „Trénujeme dvakrát do týždňa, plány sa zatiaľ plnia tak, ako boli stanovené. Minule som na ihrisku napočítal trinásť hráčov, a to nám chýbali zranení a chorí. Takže káder máme dostatočne široký.“ Dvojicu záložníkov Filipa Galgóciho a Tomáša Štibraného tak pustili zo Smoleníc na skusy do Horných Orešian. „Skúšame aj nejaké posily zo Špačiniec a Paderoviec. No pokiaľ nebude nič isté, mená vám neprezradím,“ zopakoval Horník.

Piatoligista má však za sebou víkendový prípravný zápas s Bolerázom, účastníkom súťaže OS A. Smolenice v ňom prehrali 0:4, a tak je na mieste otázka, či sa s hľadaním trénera netreba predsa len poponáhľať.

16. 02. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Zahalené rúškom tajomstva

SMOLENICE – V posledných dňoch sa povráva, že smolenický futbal má problémy. Začali sme po nich pátrať už skôr, ale až po týždni sme dostali ako-tak uspokojivú odpoveď. „Staronová starostka chce futbal v obci udržať,“ povedal predseda klubu Radoslav Horník.

25.01. 2011, 20:14

Dva kluby, jedno vedenie

Dva kluby, jedno vedenie

MORAVANY NAD VÁHOM / PIEŠŤANY – Okolo obidvoch kluboch je teraz poriadne rušno. Oba majú nových trénerov a šíria sa aj špekulácie o ich fúzii.

17.01. 2011, 16:10

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

PIEŠŤANY – Treťoligista už zarezáva pod taktovkou nového trénera Tibora Jančulu. Pre bývalého slovenského futbalového reprezentanta je to prvá vážna trénerská zastávka v kariére.

24.01. 2011, 20:56

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

V Križovanoch nad Dudváhom robia všetko pre postup. Účastník piatej ligy západ bol v zime dokonca na hernom sústredení v tureckej Antalyi. V rozhovore s trénerom OŠK Jánom Belkom sme sa vrátili k pobytu v krajine polmesiaca, ako i ďalším témam, ktoré hýbu klubom.

27.03. 2011, 00:00