Abnormálna situácia v Mime Trnava

Futsal

Abnormálna situácia v Mime Trnava

Mimu Trnava čaká v piatok posledný zápas základnej časti Kyma extraligy. Tréner Jozef Duhony ešte stále trávi pilulku horkosti po zahanbujúcej prehre jeho tímu 1:9 so Slov-maticom Bratislava.

Tréner Duhony má pred posledným zápasom ligy vrásky na čele. Foto: Lukáš Grinaj

Pred publikom v rodnom meste sa chcel hrou svojich zverencov určite pochváliť. „Príčiny našej prehry treba hľadať len v našom výkone. Mnohí hráči sa kvalitatívne ani len nepriblížili k svojmu štandardu. Škoda, pretože diváci si nezaslúžili takéto niečo vidieť.“
Už teraz je isté, že sa Mima stretne vo vyraďovacej fáze s PKP Košice. Otázne zostáva, na pôde ktorého celku sa bude začínať séria. V predposlednom zápase základnej časti sa zrodilo obrovské prekvapenie práve na úkor PKP, ktoré doma prehralo so Žilinou 3:4. To nahráva do kariet práve mimákom. „Znamená to, že máme svoj osud stále v rukách. Ak vyhráme v poslednom zápase nad RCS Košice, nemusíme sa pozerať na to, ako bude hrať PKP na pôde FTVŠ. Mnohé tímy sa v závere súťaže dokážu vybičovať k lepším výkonom. Pohľad na tabuľku hovorí, že na play-off si môžu siahnuť aj posledné dva tímy súťaže,“ vysvetľoval Duhony.
Mima sa v záverečnom zápase základnej časti predstaví v piatok na palubovke RCS, no už teraz je jasné, že z trnavských hráčov bude k dispozícii iba kapitán Peter Sládeček. „To je abnormálna situácia, ale, bohužiaľ, nič s tým neurobím. Mnohí hráči nemôžu cestovať pre pracovné, rodinné alebo osobné záležitosti. Ľuboš Kopčan nebude môcť nastúpiť pre tri žlté karty. Budeme o body bojovať s tým kádrom, ktorý bude k dispozícii,“ povzdychol si.
 

15. 02. 2011 20:19

Ďalšie z kategórie Futsal

VIDEO: Mima stále žije, z PKP si urobila trhací kalendár

VIDEO: Mima stále žije, z PKP si urobila trhací kalendár

Pomyselný nôž na krku mali futsalisti Mimy Trnava pred odvetným zápasom štvrťfinále play-off proti PKP Košice. Ak by prehrali, rozlúčili by sa so sezónou, víťazstvo ich posúvalo do rozhodujúceho tretieho duelu.

14.03. 2011, 23:39

Ďalej idú Komplet a Nitrania

V Hrnčiarovciach nad Parnou sa odohral finálový turnaj západoslovenského regiónu vo futsale.

24.01. 2011, 11:42

Futsalových fanúšikov Mimy rozospieva pred odvetným zápasom play-off spevák Bystrík Červený

Trnavská Mima síce v úvodnom zápase štvrťfinále play off prehrala v Košiciach s P.K.P. 2:4, ale myslí na úspešnú odvetu. Aj na svojich priaznivcov. Domáci opäť pripravujú sprievodný program pred začiatkom duelu. Ten sa začína v pondelok 14. marca o 18.30 h, ale treba prísť rozhodne skôr.

13.03. 2011, 19:19

Družbané zakopli, využije to Olympic?

Tromfy v rukách má zase Olympic. Družbané zakopli, s Prednádražím iba remizovali. Hoci vedú tabuľku, ich rival v boji o titul má zápas k dobru a v prípade víťazstva ich o bod predskočí. Záver súťaže ešte bude zaujímavý.

12.03. 2011, 22:36