Zimný turnaj ObFZ: Zvončín prvým finalistom

Oblastné súťaže

Prvým finalistom Zimného turnaja ObFZ Trnava sa stal Zvončín. V záverečnom skupinovom vystúpení s Hornou Krupou stačila zverencom Rudolfa Klenkoviča na dosiahnutie méty aj remíza. Polčas síce prehrávali gólom Nagya, po zmene strán však vyrovnal Stacho a poslal Zvončínčanov do boja o prvenstvo.

Horná Krupá si zároveň remízou zaistila účasť v súboji o tretie miesto (24. 2. o 18 h). Nič na tom nezmení ani večerný duel Voderadov a Bieleho Kostola.
Mimochodom, finálový duel turnaja sa uskutoční až v pondelok 28. februára o 18 h. Pôvodný termín bol v piatok 25. februára, pre kolíziu s duelom Corgoň ligy Spartak – Slovan však ObFZ stretnutie presunul, aby vyhovel futbalistom, ktorí sa chcú derby zúčastniť v úlohe divákov.

 

H. Krupá – Zvončín 1:1 (1:0)
Góly: Nagy – Stacho
H.KRUPÁ: J. Hrčka – M. Horváth, Kralovič, Kurek, Malíšek, Klinovský, Kobetič, Laurinec, Nagy, Gottwald, Strečanský. (Konečný, Szalay, Antal, J. Daniš)
ZVONČÍN: Honza – Stacho, Magdolen, Kopčan, Bron, Klenkovič, Palkovič, Houdek, Šajdík, Lukačovič, Karas. (Ružička, Jankovič, Zelenský, Zruban)

17. 02. 2011 11:50

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

V Horných Orešanoch vládne futbalový boom

HORNÉ OREŠANY – Definitíva! Denis Marton zostáva trénerom hornoorešanských futbalistov aj pre jarnú časť. Úspešný kouč doviedol mužstvo počas jesene na druhú priečku tabuľky.

25.02. 2011, 00:00

Na prestupovom trhu najaktívnejšia zatiaľ Modranka

Matričná komisia ObFZ Trnava vo februárovom prestupovom termíne prerokovala a schválila prestupy a hosťovania hráčov.

02.03. 2011, 17:19

Pavlice podľahli Hornej Krupej

Väčšina tímov z okresných súťaží je už v plnej príprave. Pavlice odohrali v nedeľu prvý priateľský duel. Lídrovi oblastnej súťaže skupiny A Hornej Krupej podľahli 1:3.

23.01. 2011, 19:34

Malženice budú doma na trnavskej Lokomotíve

MALŽENICE – Už vedia, kde odohrajú prvý domáci zápas. V druhom jarnom kole privítajú Malženice Horné Dubové. Nie však na domácom ihrisku.

28.02. 2011, 18:45