Reprezentant Škrtel: Držím palce Trnave

FC Spartak Trnava

Martin Škrtel je fanúšikom Spartaka Trnava! Denník Šport priniesol citáciu rozhovoru z českého Sportu, kde obranca FC Liverpool odpovedal v rozhovore na jednu z otázok slovami, ktoré rozpumpujú srdce každého fanúšika trnavských farieb: „Na Slovensku držím palce Trnave,“ vyjadril sa slovenský reprezetant.

Spomínaný úryvok z tlače:
Keď ste pred rokmi doma v Ráztočne začínali s futbalom, federálnej lige kraľovala Sparta. Nesnívali ste o tom, že raz oblečiete jej dres?
„Vtedy ešte nie, Spartu som začal vnímať až v ére Tomáša Rosického, no netvrdím, že som jej fandil. Na Slovensku držím palce Trnave, v Česku vyslovene obľúbený tím nemám.“

17. 02. 2011 12:21

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Mladí spartakovci halovými majstrami Slovenska

Mladí spartakovci halovými majstrami Slovenska

Majstri! Majstri! Majstri! Spartak U13 vyhral halové majstrovstvá Slovenska mladších žiakov. Zverenci trénera Pavla Krchnáka dominovali na finálovom turnaji na Myjave a získali primát kráľa zimnej sezóny.

29.01. 2011, 16:35

Noha drží, Bernáth si možno v Senici zahrá dlhšie

Spartak uhral v Ružomberku cenný bod za bezgólovú remízu. Výkonom však najmä v druhom polčase veľmi nepotešil. Veľkým pozitívom zápasu bol návrat kanoniera Ľubomíra Bernátha na ligové trávniky.

17.03. 2011, 00:00

Na lane Maslo, Ďubek i Šulek

Na lane Maslo, Ďubek i Šulek

Koniec leňošeniu. Nabehané kilometre, hektolitre potu a dennodenný dril. To čaká v najbližších týždňoch futbalistov Spartaka. Zimnú prípravu odštartovali ako prvý tím z corgoňligistov v pondelok 3. januára.

04.01. 2011, 14:34

Spartak skúša na sústredení v Turecku aj Navrátila z Olomouca

V ďalšom vystúpení na sústredení v Turecku remizovali spartakovci s Lokomotivom Sofia 1:1. Gól Trnavčanov zaznamenal Patrik Čarnota. Andeli v zápase skúšali aj dvojicu nových tvárí. V strede obrany 25-ročného Tomáša Hubera z Jablonca a na pravej strane zálohy 20-ročného futbalistu Sigmy Olomouc Jana Navrátila.

08.02. 2011, 16:36