Pavlickí futbalisti zabíjali, pozrite si fotoriport

Oblastné súťaže

Pavlickí futbalisti zabíjali, pozrite si fotoriport

Futbalisti Pavlíc si v sobotu poriadne privstali. Už od šiestej rána v priestoroch pod tribúnou štadióna pracovali na spoločnej zabíjačke. Za obeť padol 220 kilogramov vážiaci brav.

Majstri kotlov, nožov a ingrediencií z Pavlíc. Foto: Lukáš Grinaj

„Všetko dôležité sme si pripravili už deň vopred,“ začal rozprávať predseda klubu Peter Kopáčik. „Pred tromi rokmi sme usporiadali prvú spoločnú zabíjačku a teraz po dvoch rokoch sme túto akciu oživili s tým, že z nej chceme vytvoriť tradíciu. Prvý ročník trval hádam aj 38 hodín. Boli sme tu od piatka večera, až do nedele rána. Tento rekord sa nechystáme prekonať, ale určite tu budeme do hlbokej noci,“ zasmial sa. Predpoludním sa okolo kotlov hýbali a s nožmi majstrovali desiati muži (a dve ženy), ale na popoludnie sa očakával nával aj šesťdesiatčlenného davu. „Prídu aj poľovníci a futbalisti Dobrej Vody. S mnohými naši hráči pracujú v jednom závode, my sme už boli na podobnom pohostení u nich, teraz prídu oni k nám. V takejto družbe chceme pokračovať aj v budúcnosti. Hlavným šéfkuchárom akcie sa stal vyučený mäsiar Marek Pytel a za najväčšieho jedáka bude pravdepodobne vyhlásený Riško Magula,“ bonzol na hráča Pavlíc Kopáčik. „Táto zabíjačka je zorganizovaná nielen pre už spomínaných futbalistov a poľovníkov, ale aj pre polovičky našich hráčov a sponzorov, bez ktorých by napríklad nevznikla nová stavba, kde máme bufet a sociálne zariadenia,“ dodal.

Degustácia je dôležitá. Všetko musí byť správne uvarené. Foto: Lukáš Grinaj

Tréner Vladimír Kovačócy ako skutočný pekelník. Foto: Lukáš Grinaj

Poriadne nakrájať a šup s tým do kotla. Foto: Lukáš Grinaj

Sviňa to veru bola poriadna. Foto: Milan Petík

 

19. 02. 2011 15:51

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Prestupová burza vo futbalovom okrese pomerne pokojná

ObFZ Trnava v marci schválil prestupy a hosťovania. Prestupy: Tomáš Slezák (Modranka – Špačince), Juraj Danišovič (Hrnčiarovce – Boleráz), Viktor Šmidovič (Malženice – Boleráz), Radoslav Palšovič (Špačince - Modranka)

08.03. 2011, 17:16

Pavlice podľahli Hornej Krupej

Väčšina tímov z okresných súťaží je už v plnej príprave. Pavlice odohrali v nedeľu prvý priateľský duel. Lídrovi oblastnej súťaže skupiny A Hornej Krupej podľahli 1:3.

23.01. 2011, 19:34

Ak bude záujem, pôjdu na sústredenie

BOJNIČKY – Deviaty celok oblastnej súťaže B má po jesennej časti ligy vyrovnanú bilanciu. Sedem víťazstiev a osem prehier. Na jej vylepšení v prospech kolónky výhier pracujú v Bojničkách intenzívne.

25.01. 2011, 15:21

Prípravné zápasy: Brestovany nezvládli gólovú prestrelku

Vo víkendových prípravných zápasoch remizovala Modranka s Nededom 2:2 a Brestovany podľahli Vinohradom v divokom stretnutí 6:7. Prinášame aj ďalšie vystúpenia klubov z okresu.

06.02. 2011, 22:06