Na finále majstrovstiev Slovenska si trnavskí tanečníci nesiahli

Tanečné športy

Na finále majstrovstiev Slovenska si trnavskí tanečníci nesiahli

Trnavskí pretekári Dušan Lamoš-Feré s Lenkou Lopašovskou skončili na majstrovstvách Slovenska v latinskoamerických tancoch ďaleko pred finálovou bránou.

Filip Cipár s Terezou Řehořovou dokazujú, že vytvoriť pár sa im oplatilo. FOTO: Lívia Cipárová

V konkurencii 37 párov sa páru z KTŠ Tyrnavia Trnava napokon ušlo 14. miesto.

„Samozrejme, že sme sklamaní. Dušan s Lenkou sa stali obeťami neobjektívneho rozhodovania a protežovania iných. Dokonca zvažujú, že na majstrovstvá v štandardných tancoch ani nenastúpia,“ vyjadril sa tréner Dušan Spišiak.

Z víťazstva sa podľa predpokladov tešili Jiří Hein - Lucia Krnčanová z TK UNI-Dance Bratislava. Ďalší trnavský pár, ale v službách TK Dansovia Bratislava, Tomáš Uváček - Martina Reiterová postúpil do semifinále. Celkovo sa umiestnil na desiatom mieste. Dominik Cipár (Trnava) s Patríciou Martinovičovou vybojovali pre Dansoviu 16. miesto. Adam Brešťanský - Dominika Chrapeková (Trnava/Hlohovec) v službách eXtra dance teamu Bratislava skončili o priečku nižšie.

V kategórii mládež vybojovali bronz pre TK Welcome Trnava Filip Cipár s Terezou Řehořovou. V Junior II, rovnako ako na MSR v desiatich tancoch, skončili Daniel Kecskeméti s Eliškou Lenčešovou na štvrtom mieste. Desiate miesto si odniesli Štefan Pintér s Gabrielou Langovou z TK Welcome Trnava. Tomáš Ilenčík s Paulínou Gašparíkovou (KTŠ Tyrnavia Trnava) skončili na 16. priečke.

Aj v kategórii Junior I mala Trnava zastúpenie a to v dvojici Matej Gajdošík - Barbora Budošová. Pre eXtra Dance team Bratislava vybojovali výborné piate miesto.

19. 02. 2011 22:46

Ďalšie z kategórie Tanečné športy

Trnavskí tanečníci formu na finále majú

Trnavskí tanečníci formu na finále majú

V sobotu sa v Poprade uskutočnia majstrovská Slovenska v latinskoamerických tancoch aj s trnavskou účasťou. KTŠ Tyrnavia Trnava sa bude v kategórii dospelých spoliehať na pár Dušan Lamoš-Feré – Lenka Lopašovská.

18.02. 2011, 00:00

Tanečný šport: Lamoš-Feré s Lopašovskou bronzoví

Tanečný šport: Lamoš-Feré s Lopašovskou bronzoví

Tanečný pár Dušan Lamoš-Feré s Lenkou Lopašovskou z KTŠ Tyrnavia Trnava obhájil minuloročnú bronzovú pozíciu na Majstrovstvách Slovenska v desiatich tancoch v kategórii dospelých.

30.01. 2011, 00:01

Tanečný pár, ktorý na parkete vyniká talentom aj výzorom

Tanečný pár, ktorý na parkete vyniká talentom aj výzorom

Obaja sú ešte tínedžeri, ale na parkete pôsobia dospelým dojmom. Obaja ešte navštevujú základnú školu, ale v tanečnom športe patria k extratriede. Tohtoroční dvojnásobní finalisti majstrovstiev Slovenska v kategórii Junior II Eliška Lenčešová a Daniel Kecskeméti. Jediným ich hendikepom je, že každý býva v inom meste.

17.03. 2011, 00:00

Tanečníkov medaila potešila, nad ostatnými umiestneniami krútia hlavou

Tanečníkov medaila potešila, nad ostatnými umiestneniami krútia hlavou

Tanečný pár Daniel Kecskeméti - Eliška Lenčešová získal na majstrovstvách Slovenska v štandardných tancoch v Prešove bronzovú medailu.

14.03. 2011, 10:13