Miss Ultras Spartak používa ženské zbrane

FC Spartak Trnava

Miss Ultras Spartak používa ženské zbrane

Fanúšikovia Spartaka majú svoju kráľovnú krásy. Za Miss Ultras Spartak si zvolili v internetovom hlasovaní Kvetku Pidíkovú. Dvadsaťosemročná blondínka z Dolnej Krupej získala na stránkach fanúšikov Spartaka 280 hlasov.

Je to kočka, pravda, páni? Foto: archív us

 

Druhú v poradí predstihla o viac ako sto hlasov. „Mám radosť, že som dostala toľko preferencií. Použila som ženské zbrane, aby som vyhrala. Verím, že hráči využijú v lige zase všetky futbalové a Spartak získa v tejto sezóne titul,“ uviedla víťazka, ktorá poslala do súťaže odvážnu fotku odhaľujúcu jej ladné krivky. „Nikomu som nehovorila, že sa prihlásim do súťaže. Ani manželovi. Kamaráti ma však spoznali a podporili ma,“ teší sa Kvetka. Na futbale ju nájdete väčšinou na východnej tribúne. „Chodím na zápasy od víťazstva 4:1 nad Žilinou. Vtedy ma nadchla fantastická atmosféra a už ma diagnóza Spartak nepustila.“ Kvetka sa síce zo zdravotných dôvodov nemohla zúčastniť na vyhlásení výsledkov súťaže na Červeno-čírnej noci, na piatkovom derby so Slovanom Bratislava však už chýbať nebude. „Osobne tipujem remízu 1:1. Ak nastúpi Koro Kone, myslím si, že náš gól dá práve on,“ uviedla aktuálna spartakovská Miss. Pomyselný titul bude nosiť minimálne rok.
 

21. 02. 2011 18:46

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Kopúnek sedel v zápase proti Interu Miláno na lavičke

Kopúnek sedel v zápase proti Interu Miláno na lavičke

Na debut musí ešte čakať. Bývalý hráč Spartaka Kamil Kopúnek bol blízko k premiére v talianskej Serii A. V dueli s Interom Miláno to podľa televízneho prenosu už vyzeralo, že sa dostane v záverečných minútach na ihrisko. Napokon však celý duel presedel na lavičke.

03.02. 2011, 22:59

VIDEO: Spartak zarezáva na sústredení v Piešťanoch

VIDEO: Spartak zarezáva na sústredení v Piešťanoch

Ani nitka nezostane suchá. Spartakovci prepotia denne niekoľko tričiek. Tréner Dušan Radolský im počas pobytu v Piešťanoch dáva poriadne zabrať. V meste barlolamača sú červeno-čierni na týždennom kondičnom sústredení.

19.01. 2011, 10:04

Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

Skončí v Petržalke? Futbalista Tomáš Hanzel, s ktorým Spartak na jeseň rozviazal zmluvu, sa aktuálne pripravuje v tíme mužstva spoza starého bratislavského mostu.

17.01. 2011, 19:26

Kone s podozrením na zlomenú kostičku, na derby nenastúpi

Kone s podozrením na zlomenú kostičku, na derby nenastúpi

Spartakovci si v týchto dňoch zrejme želajú, aby napadol meter snehu a pre nespôsobilé terény sa nehrala liga aspoň do apríla. Pre obrovskú maródku a disciplinárne tresty majú nevídané problémy zložiť zostavu.

23.02. 2011, 14:35