Stolnotenistky Viktórie bojujú o majstrovstvá Slovenska

Ostatné športy

Stolné tenistky KST Viktória Trnava mali na programe posledné dvojkolo prvej polovice nadstavbovej časti ženskej extraligy. Úvodné stretnutie vo Valalikoch zvládli Trnavčanky v zložení Adámeková, Malá, Krchňavá na jednotku.

S východniarkami si poradili celkom jednoznačným výsledkom 9:1. Druhý zápas dňa Viktória zohrala v Stropkove proti družstvu Miňoviec. O nesmiernej vyrovnanosti stretnutia hovorí šesť päťsetových zápasov, v ktorých sa koncovku na stranu Trnavy podarilo získať iba v jedinom. Výsledok trojhodinovej stolnotenisovej bitky vyznel nakoniec 7:3 v prospech minuloročného vicemajstra SR z Miňoviec. Ziskom štyroch bodov na východe sa Trnavčanky prepracovali na štvrtú priečku tabuľky, ktorá im v prípade udržania zaručí účasť na majstrovstvách SR družstiev žien, kde by obhajovali minuloročný bronz. Najbližšie sa Trnavčanky predstavia 12. marca o 16 h. na domácej pôde v stretnutí proti lídrovi tabuľky z Topoľčian.

IVAN PEKO

22. 02. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Brna sa prebojoval až do semifinále

Brna sa prebojoval až do semifinále

V termíne 15. – 18. januára sa konali Halové majstrovstvá Slovenska starších žiakov a žiačok. Chlapci sa zišli na taraflexovom povrchu TC Empire Trnava.

17.01. 2011, 20:32

Turistika cez Malé Karpaty

Klub turistov Spartak Trnava organizuje v sobotu 22. januára turistický pochod v Malých Karpatoch. Štart pochodu je na železničnej zastávke Buková po príchode vlaku. Ten odchádza z Trnavy o 8.40 h.

17.01. 2011, 11:20

Squashové nádeje bojovali v Prahe

Squashové nádeje bojovali v Prahe

Squash postupne získava na popularite už aj v Trnave. Štvorica juniorov z ŠK Squash Trnava sa predstavila cez víkend na kvalitne obsadenom turnaji Czech Squash Junior Open. Na medailové pozície síce nesiahli, no predviedli dobré výkony.

24.01. 2011, 16:03

Tenisti odohrajú medzinárodný turnaj v hale, Trnavčan Vittek jednotkou

V areáli TC Empire Trnava sa v termíne 14. – 20. marca uskutoční 4. ročník medzinárodného turnaja ITF štvrtej kategórie hráčov do 18 rokov. Prvenstvo medzi chlapcami si minulý rok vybojoval Nemec Robin Kern a medzi dievčatami Češka Tereza Smitková.

13.03. 2011, 00:00