Brankár Šimlaštík aj počas jari v Zavare

Oblastné súťaže

ZAVAR – „Brankár Ján Šimlaštík zostáva v tíme aj pre jarnú časť,“ zvestoval nám tréner Andrej Juriš túto pre Zavarčanov veľmi radostnú novinu. Dilemu na poste gólmana majú teda v obci minimálne do leta vyriešenú.

Šimlaštík je v okrese považovaných za jedného z najlepších brankárov. Pohodu v tíme pred blížiacou sa jarou naznačuje aj výsledok prípravného zápasu s Čepeňom. Zverenci Andreja Juriša zvíťazili na umelej tráve Lokomotívy 6:0 (Chnapko 2, Chlebík 2, M. Vido, Mat. Psota).

24. 02. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Účasť dedia ako v Barcelone

Účasť dedia ako v Barcelone

Dream Team obhájil prvenstvo. Aj druhý ročník Vianočného turnaja futbalových bolerázskych fajnšmejkrov vyhralo mužstvo pod taktovkou kapitána Michala Klementoviča. Na turnaji síce nešlo o výsledky, no mužstvá si na palubovke haly v Horných Orešanoch nič nedarovali.

02.01. 2011, 21:36

Zakotví Stanovič v Modranke?

Na trase Malženice – Modranka sa rysuje prestupová spolupráca. Líder najvyššej okresnej súťaže má záujem o dvojicu Peter Sedlák – Ivan Stanovič.

02.02. 2011, 11:59

V Siladiciach sa triasli bránice, Varga si vyberal obete

V Siladiciach sa triasli bránice, Varga si vyberal obete

SILADICE – Bránice dostali poriadne zabrať! Blížiacu sa sezónu vítali v Siladiciach pochovávaním basy. Pod patronát si kultúrnu akciu v obci zobral práve futbalový tím. Hráči posilnení o skúsených harcovníkov predviedli zhruba sto dvadsiatim prítomným divákom šou, pri ktorej tiekli slzy od smiechu.

11.03. 2011, 00:00

Udržia v tíme Modranky Tobla?

Udržia v tíme Modranky Tobla?

MODRANKA – V tíme lídra najvyššej okresnej súťaže zatiaľ všetko po starom. Kádrom v podstate nehýbali, všetko sa však môže zmeniť v najbližších dňoch či hodinách.

16.01. 2011, 00:39