Futbalisti Dobrej Vody behali po kvalitných kopcoch

Oblastné súťaže

DOBRÁ VODA – Čas do začiatku jarnej odvety sa kráti aj účastníkovi súťaže OS A. „Verím, že nováčikovskú daň sme si vybrali na jeseň a jar budeme mať herne aj výsledkovo lepšiu,“ povedal predseda klubu Jozef Krivánek.

„Doplatili sme na našu neskúsenosť, keď sme mnohé zápasy prehrali o gól a navyše v záverečných minútach zápasu,“ spomenul starú boliestku tímu. „Na žiadne veľké nákupy nemáme, podobne ako ostatné tímy z nižích súťaží. Takže do tímu nikto neprišiel, ale ani z neho neodišiel. Chlapci doteraz trénovali trikrát do týždňa, odkedy sme začali hrať prípravné zápasy, tak dvakrát.“ Dobrá Voda má zatiaľ úspešnú zápasovú bilanciu. V Trstíne zvíťazila 7:2, doma nad Dolným Dubovým 5:0. „Ešte nás čaká súboj s Dolným Lopašovom a generálka s Brezovou u nich na umelej tráve. Mňa teší najmä fakt, že chlapci v týchto zápasoch ubehali súperov. Kondične sú na tom veľmi dobre. Máme tu kvalitné kopce, mal ich kadiaľ tréner Ľubo Danko popreháňať,“ zasmial sa. „V príprave sa nám prihodili aj nejaké zranenia, ale nie je to nič vážne, čo by sa nedalo do začiatku ligy odstrániť,“ dodal Krivánek.

24. 02. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Ak bude záujem, pôjdu na sústredenie

BOJNIČKY – Deviaty celok oblastnej súťaže B má po jesennej časti ligy vyrovnanú bilanciu. Sedem víťazstiev a osem prehier. Na jej vylepšení v prospech kolónky výhier pracujú v Bojničkách intenzívne.

25.01. 2011, 15:21

Zimný turnaj ObFZ: Biely Kostol prehral aj s Voderadmi

Tak ako bol Biely Kostol šťukou jesennej časti oblastnej súťaže skupiny A, tak vyhorel na Zimnom turnaji Legea 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava. V základnej skupine nezískali ani bod, bodku za neúspešným vystúpením mužstva dala prehra s Voderadmi.

18.02. 2011, 00:01

V Kľačanoch budú pred zápasom s Peterčanom ostražití

V Kľačanoch budú pred zápasom s Peterčanom ostražití

KĽAČANY – Zverenci trénera Miroslava Krcha dohrali duel v Chtelnici len s desiatimi hráčmi. Napriek tomu si chceli od súpera priviezť všetky tri body. „Prvé jarné kolo naplnilo moje očakávanie len v tom, že sa odohralo,“ začal nadľahčene Krcho.

18.03. 2011, 00:00

Prípravné zápasy: Križovany zdolali Modranku, Zavarčania strelili šesť gólov

Ostrosledovaný prípravný zápas Križovian nad Dudváhom a Modranky prilákal na trnavskú Lokomotívu solídnu divácku kulisu. Križovany napokon vyhrali 2:1 a nadviazali na víťazstvo z týždňa nad Krtovcami. Cez víkend boli v permanencii i Šúrovce a Zavar.

20.02. 2011, 21:10